Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Régifajta tévém van. Hozzá egy olyan dvd lejátszó, ami semmilyen formátumot nem játszik le, kivéve az eredeti gyári dvd -ket. A kettőt olyan csatlakozó köti össze, amelynek mind a 2 oldalán 3 - 3 színű dugaljak vannak. (fehér, sárga, piros). Gondoltam én, hogy megoldom a dolgot azzal, hogy veszek egy olyan kábelt, amin egyik felén megmarad a 3 -as elosztású vég, a másik felén pedig USB csatlakoztatás lehetséges. A műszaki boltban azt mondták, hogy ez megoldhatatlan, kivitelezhetetlen gyárilag. Valaki tudna erre okos megoldást, esetleg 2 kábel megoldással, vagy bármivel, hogy a végeredménye az legyen tudok usb -ről a régi tévémen dolgokat lejátszani? Minden megoldás érdekel, még ha 3 dolgot kell egymásba csatlakoztatnom, akkor is. Köszönöm. U.i. scart csatlakozás a régi tévémen nincs...2013. ápr. 8. 15:50
1/2 HEndre válasza:
Vegyél egy mediaplayer-t. Az megoldja a problémáidat. A legtöbbön van kompozit video és sztereo RCA kimenet. Így fogod tudni csatlakoztatni a TV-hez,és nem is kell a gépednek mennie. Csak egy USB eszköz kell. (Pendrive,vagy külső HDD, esetleg kártyaolvasó). Ezek mindegyikét le tudja kezelni. tudástól függően,nagyságrendileg 20K körül már lehet kapni. Én ezt csinálnám,mert filmet nézni számítógépről eléggé költséges,ha a közben elfogyasztott áram mennyiségére gondolok. Ennek töredékéből kijön a mediaplayer és a külső HDD ház. Legalább is ami a fogyasztást illeti.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagy segítség ez. (:
2013. ápr. 8. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!