Syma x5c drón motor elromlott?
Propeller nem lazult ki rajta, megnézted?
Örök szabály: minden esés után ellenőrizni kell a propellereket, mert sokszor csak annyi a baj, hogy kilazulnak.
Adtak már nekem egy drónt ugyanilyen problémával, hogy nézzem meg mi baja, egyik motor nem forgott jól, de csak annyi volt a baja, hogy sok hajszál volt a motor tengelyére rátekeredve.....
Egy másik esetben az volt a baj, hogy a panelen a forrasztások elengedtek, újraforrasztás után megjavult.
3 használat után nem tudom elképzelni, hogy a motornak lenne baja, inkább valami a tengelyre tekeredhetett, ami becsúszott a műanyag burkolat alá azért nem látszik.
Ezek azért ennél strapabíróbbak, max. eleve rossz volt a motor.
Nem tudom ezt megmondani. Nekem van vett micro quadom, mini quadom, sőt volt nálam kölcsönbe hasonló, mint ez a tied, van két saját készítésű, mind évek óta működik. Nagyon ritka az, hogy a motor megy tönkre, általában a szabályzó szokott előbb elfüstölni. A motor legtöbbször a becsapódásokat nem bírja, azzal lehet gond, de a tiednél én 100x nagyobbakat borultam vele, estem már le vele 15 méterről is, semmi baja nem lett, a propeller tört el csak rajta.
Persze attól még mehet tönkre motor, ha semmi sem használ neki, akkor kell egy újat belerakni, ha azzal jó lesz, akkor az volt a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!