Ezt néztem ki, azért, mert később, ha majd veszek vmi akciókamerát ennek már el kellene bírnia, meg alkatrészt is lehet hozzá bőven kapni. MINDENFÉLE VÉLEMÉNY ÉRDEKEL!
Nem olyan rossz, de szerintem drága és én eleve azért nem vennék ilyet, mert egy akku van hozzá, jó volna több, ha már kimész repülni vele valahová.
A kamera nem tudom milyen, HD felbontást már sok kamera tud, de nem mindegy a minősége, meg a látószöge sem.
Akármilyen kamerát is rárakhatsz, mondjuk GoPro-t, de ha ilyen céljaid vannak, akkor inkább szerelj magadnak össze drónt. Nem olyan bonyolult és sokkal jobban jársz, igaz, hogy költségesebb...
2016. máj. 1. 23:12
2/7 A kérdező kommentje:
Természetesen vennék hozzá pótakksikat, és tisztában vagyok vele, hogy összerakni drágább lenne, és ez a legolcsóbb drón, ami elbír egy akciókamerát, pont ezért néztem ki, de köszi a választ.
2016. máj. 2. 06:51
3/7 Ypszilon1980 válasza:
Drónoztál már vagy ez lesz az első drónod? Elsőnek én egy szobaival, mikróval kezdenék. Ez sem olyan rossz, csak ha belevered a földbe vagy fának, bokornak nyomod akkor az egész vázat cserélheted ki.
2016. máj. 2. 14:38
4/7 A kérdező kommentje:
Nem drónoztam még, de pont azért néztem, mert videókban láttam, hogy elég jól bírja ( https://www.youtube.com/watch?v=XwqgnGf7DWI ) később meg még akciókamerát is tudok rászerelni, ha úgy alakul.
2016. máj. 2. 17:12
5/7 Ypszilon1980 válasza:
Jó, hát te tudod, egyébként ez a fajta eléggé stabil, bár lomha.
Az irányítás miatt javasoltam volna egy mikró-t, azzal tudsz gyakorolni és nem nagy veszteség, ha valami elromlik rajta, meg azok nem törékenyek, elég strapabíróak (6-8ezerért lehet venni).
De ha neked megéri ez, akkor végülis rosszul nem jársz vele.
2016. máj. 2. 17:36
6/7 A kérdező kommentje:
Abszolúte nem akartam sértő lenni, csak nekem pont a szabadtéri repülés lenne a lényeg, amire pont nem alkalmasak a minik, de a te álláspontodat is abszolút megértem.
2016. máj. 2. 17:57
7/7 Ypszilon1980 válasza:
Nem voltál sértő, csak nem tudtam miért ragaszkodsz első drónként ahhoz. Ha neked az tetszik, akkor biztosan az lesz jó neked. A mikro quad csak arra jó, hogy gyakorolj vele,szabadba nem tudod kivinni az igaz. Én nekem anno így jobb volt elkezdeni, a naggyal mindig zuhantam vagy nekimentem valaminek és mindig tört valamije.... Mikróval meg az volt a jó, hogy otthon is tudtam játszadozni vele akár este is, szoktam kicsit a vezérlést. Mondjuk megértem, ha nem akarsz első körben sokat költeni erre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!