Mi a véleményetek a SYMA x5c drónról ha valakinek van valami tapasztalata vele? Hogy kb hány métert képes repulni milyen távolságba?
Én használtan vettem, használt 500mAh-ás akksival.
Nekem videózás közben kb 4-5 percig repül, videó nélkül 7percet kb, ha újonnan veszel akksit hozzá, ennél már csak jobb lehet. A rádió kb 50m ig biztosan működik, de néha tovább is.
Egyébként kb 2 jónapja vettem, azóta se bántam meg. Én meg vagyok vele elégedve.
(első voltam)
Pontosan ma történt az eset, hogy a kicsifiam karácsonyra kapott drónja, kb 80-100m magasra felrepült, mert kiakadt a kapcsolója, ami persze ahoz vezetett, hogy mély zuhanásba kezdett!
Erre ugye senki sem számit, igy mi sem számitottunk rá...
Szoval nagyon magasra képes ,,felmenni,, !!!!
És mi történt? Meg tudtátok állítani a zuhanást? Nekem is van ebből a modellből, de nem mertem nagyon magasra felvinni, mert féltem, hogy lezuhan és összetörik. Én kb 30-40 méter magasra vittem, aztán lehoztam.
Eddigi tapasztalataim alapján nagyon jó drón, tényleg nem bírja sokáig, de gyors és jól lehet vele manőverezni.
Lehet, hogy kicsit késő, de írok.
Nagyon jó drón, nálasz 100 m a biztos (magasságnál olyan 80 méter) de egy óriási rétre elvittem és ott az internet szerint 200 méterre elment, de ez a vége, ott lezuhant. Viszonylag gyors 40-50 km/h -val képes menni, de nem gyorsul határozottan, kb 6-7 másodperc kell neki a vegsebesség eléréséhez, ehhez nagy hely kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!