Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyiknél lehet tudni, hogy...

Melyiknél lehet tudni, hogy több ideig nem csinálnak belőle új konzolt: az Xbox One-nál vagy a Playstation 4-nél?

Figyelt kérdés

2016. máj. 5. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Még ebben az évben lesz új konzol mindkettőből.
2016. máj. 6. 06:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Sonynál már kiderült , hogy új ps készül. Nyílvan mikiszoft se fog lemaradni.
2016. máj. 8. 09:01
 3/5 anonim válasza:
Ez az új konzol mit jelent? Én is PS4-et szeretnék majd venni a nyáron,de nem hinném,h erősebb lenne az "új" konzol. Elvégre az is PS4 marad. Maximum azt tudom elképzelni,hogy nagyobb felbontású TV-re is jó lesz,bár gőzöm sincs róla,hogy mekkora felbontásig ad szép képet egy konzol,nekem az a lényeg,hogy a Full HD 81centis TV-n jó legyen.
2016. máj. 9. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Új hardvert fog kapni.

Ezért tud majd 4k ban játékokat futatni.

Ez nem befolyásol semmit, ugyan úgy jönnek majd a jatékok ps4 re is meg a ps neo/ps4k ra.

De még ebben az évben piacra dobják.

2016. máj. 9. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
ugyan azokat a játékokat lehet rá megvenni, csak lesz hozzájuk patch amivel nagyobb részletességgel és jobb felbontással fog futni. A következőket lehet még tudni róla: A Sony a játékfejlesztőknek megtiltotta, hogy csak az új ps4neora adjanak majd ki játékot plusz azt is, hogy nagyobb képkockasebeségel fusson az adott játék. És multiba ugyan úgy együtt lesznek a "régi" Ps4-esek az "új" Ps4-esekel.
2016. máj. 14. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!