Megéri psp vitát venni?
A hetekben szüntették be a szállítását Hollandiába, vagyis hamarosan nem lehet majd kapni egyre több európai országban és a gyártását is valószínűleg még idén befejezik.
Már évek óta nem igazán van rá játék, a Sony sem nagyon támogatta sose. Az elejétől fogva elég rosszak voltak az eladásai. Szóval új dolgokra ne számíts.
Végül is, megéri PSVitát venni, mert igaz, hogy már nem gyártják, de ha megveszed, elég könnyen rátehetsz bármilyen PSP játékot (Firmware hackel), vagy sok másik konzolról játékokat. A PSVitához tartózó játékok szerintem elég jók. Viszont itt van pár személyes tapasztalat:
-A nagy méretű oldalakat, videókat meg sem próbálja netezés közben betölteni, hanem hagyja a francba. Meg akartam nézni YouTube-os egy másfél órás filmet, 5 percig töltött, aztán jött az üzenet, hogy nem tudja lejátszani.
-Ha játszol vele, az kb. kétszer olyan gyorsan meríti, mint ha csak netezel. Egy töltésre 6 óra játékidőt ígértek, hát, határozottan állíthatom, hogy ez nincs meg, pedig új készülékem volt.
-Néha az érintőkijelző "megőrül", és olyankor akárhova koppintasz, mindig máshol érzékeli (Ilyen azért szerencsére ritkán van, de már nem egyszer előfordult).
-A töltője bitang nagy, és iszonyat könnyen megtörik.
Összességében, én inkább egy PSP 3004-et ajánlok, vagy egy Nintendo 3DS-t.
Vita szerintem azért nem ért el olyan jó eladásokat mint a psp mert nem törték fel még, bár szerintem nem is fogják...
Maga a konzol is drága, játékok is... az emberek inkább ps3-at vesznek helyette azt törhetik is...
Azt hogy "nincs rá játék" csak a hülye ázsia-utálók írják ami európában népbetegség, ne higyj nekik mert
https://www.youtube.com/watch?v=UFbHG1KIIdU
ezek 2017es játékok lesznek, 2016os kedvenceim pl god eater 2, dragon quest builders.
a legtöbbhöz idővel készül angol felirat, és általában digitálisan megjelennek meg még európában is, ezért nagy memóriakártyával érdemes ps vitát venni, főleg mivel ps storeos akciókban régebbi játékokat jó olcsón lehet venni.
...meg még sokmindent szeretnék venni 2016os játékok közül majd akciósan.
A ps3mal nem fer összehasonlítani, mert azt tv alá teszed nem tudod magaddal vinni a játékot, a ps vitának meg majdnem ps3 grafikája van, aztán ugyebár adnak hozzá akkumulátort, kijelzőt. Persze aki otthon akar játszani annak nagykonzol-fotel nagy tv, akinek számít a hordozhatóság annak van a kézikonzol.
PSP vita? Ilyen nincs.
PSP van vagy PS vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!