Tulmelegszik a laptopom ujratelepites utan? (bocs az ekezetek miatt)

Figyelt kérdés
Ujratepitettem a gepet es most kb 30 perc utan tulmelegszik oldal,es leall.a grafikai beallitasokat levettem,olyan alacsonyra amennyire csak tudtam.korabban is csinalta ezt,de egy ido utan abbahagyta.tudtam,hogy ez lesz ha ujratelepitek,de mar muszaj volt,mert magyon lassu volt a rendszer,de nem melegedett tul.5 eves,erdemes meg mejavittatni?120 ezerert vetten anno.inkabb adjam el?a telepites utan valamvel jobb lett,de meg mimdig nagyon lassu a rendszer.melyik alkatresznek lehet baja?
2016. ápr. 29. 13:53
 1/3 anonim válasza:
Nekem ue volt a volt a problémám. Hiába küzdöttem, csak kiderült, h a videókártya volt rossz. Kicserélték, de csak egy használtra tudták, mert régi volt a gépem. Pár hónapi bírta, majd újra jelentkezett a probléma. Én vettem egy asztali gépet. Szerintem szerezz be te is egy új eszközt. A Laptopok gyenge pontja mindig a grafikus kártyák hűtése.
2016. ápr. 29. 14:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen,én is ezen gondolkodom,csak nem szeretném mégsem teljesen kidobni.

Venni akarok egy asztali gépet,csak kíváncsi vagyok érdemes-e még javítani rajta valamit,hogy utána még használtan valaki megvenné.

Mennyiért cserélnek egy videokártyát?

Az az érdekes,hogy amíg nem telepítettem újra nem csinálta ezt,valahogy egyszer csak abbahagyta ezeket a leállásokat,csak már annyira tropalassú volt,hogy tényleg hónapokig használtam így,és már nem bírtam idegekkel,hogy még a sima kattintgatás,írás is gondot okoz neki...

Vagy,ha ki is cserélik benne a videokártyát,akkor el lehet-e még adni valakinek,mennyi a garancia,hogy nem kezdi el megint ezt csinálni,vagy egy használt boltban bevennék e,és adnának e érte valamennyit,így hibásan.

Soha nem akartam lapotopot venni,ajándékba kaptam a szüleimtől még 5 éve.

2016. ápr. 29. 15:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Közben felváltva tabletről írok,amin meg ékezetek nincsenek...
2016. ápr. 29. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!