A sony smart tv jo?

Figyelt kérdés
chromecat nem kell.a sony smart jobb mint az lg a samsung vagy a philips?elvarasok:jo hang,szep szin,jo felbontas,ne akadozzon az internet,facebook,es youtube

2016. ápr. 27. 21:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Smart TV egy se jo, ez alapszabaly! Nem is lehet, mert ez nem egy komputer ami kap allandoan frissitest meg adobe updatet meg mindent.

En nagyon megbantam hogy Smartot vettem, semmit nem hasznalok belole. Felearon vehettem volna sima FullHD-t de akar 4K-t is

2016. ápr. 27. 22:04
 2/13 A kérdező kommentje:
engem a smart tv erdekel
2016. ápr. 27. 22:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Akkor sok sikert !
2016. ápr. 27. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
a smart felárat inkább jobb megjelenítővel szerelt készülékre költsed
2016. ápr. 27. 23:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Arrol mar nem is beszelve hogy a smart belaggol, joforman a programokat sem lehet rendesen valtani vele.
2016. ápr. 28. 07:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Smartot vettem es nem tetszik, laggol minden rajta, még a program váltás se müködik simán mint elvárhato egy rendes tévétol. Például a régi tévémnel volt egy gomb: program lista, ha megnyomtam azonnyomban feljött a programlista. Namármost a "smart" tévénel (amit bánom hogy nem vittem vissza azonnal) ha megnyomom a programlistát akkor kezdi keresni az infot a kimentett csatornákrol de addig nem irja ki a képernyőre amig meg nem találja az összeset. Addig is csak annyi látszik hogy "LOADING..." es ez jo 20 másodpercig. Ilyenkor jön hogy a hamutartot odadobjam, de nem dobom mert egy zsák pénz volt ez a szar.
2016. ápr. 28. 16:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem van,de igazából csak a you Tube alkalmazás ami kiváló,és azt használom is.Nincsenek jó alkalmazások,gondold meg hogy megéri-e ezért Smart tv-t venned.
2016. ápr. 29. 20:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, a youtube az egyedüli jó ezekben. De az is csak akkor ha vettél hozzá billentyüzetet is, egyébként kínzásnak minősül szöveget beirni a távirányitorol.
2016. ápr. 30. 07:26
 9/13 anonim ***** válasza:
megoldás: chromecast
2016. ápr. 30. 10:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt chromecast is. Két napig, gyorsan visszaküldtem :-) Semmire nem jo.
2016. máj. 1. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!