Hogyan tudnám Sony smart tv-met az internethez csatlakoztatni?
Sziasztok!
Van egy Sony készülékem wifi-s, s tudja a youtube funkciót. Viszont sehol sem tudom beállítani azt, hogy routerről vegye az internetet. Valami megoldás?
Milyen márkájú és típusú a routered? Nálam a tv wifis csatlakoztatásakor előfordult hogy nem akart csatlakozni, illetve ha csatlakozott akkor a videók megszakadtak. Sejtettem hogy a környéken levő sok wifi miatt zajos az átvitel, ezért wifi csatornát váltottam a routeren, kerestem egy olyat ami kevésbé zsúfolt. Nálam ez a 8-as csatorna lett.
Ha jóféle routered van akkor írja decibelben is a wifi jelerősséget ha egy eszköz csatlakoztatva van. -dbm -ben írja ki, és minél kisebb ez az érték a wifi vétel annál jobb. Én azt javaslom hogy inkább kábellel csatlakoztasd a tv-t, igaz költségesebb, meg fúrni kell, vezetékcsatorna kell, stb, de nem függ az átvitel minősége a wifi frekvenciák zsúfoltságától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!