A kazettás kamera hogyan működik?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha felvettem az anyagot, hogyan tudom digitalizálni?2010. ápr. 7. 08:50
1/3 anonim válasza:
Számítógéppel és digitalizáló kártyával, no meg a hozzá adott programmal. Vagy tv-tuner kártya segítségével, szintén az adott programmal. AV-kábellel bekötöd a kamerát az egyik vagy másik kártyába, elindítod a digitalizáló programot, és megcsinálja.
2/3 A kérdező kommentje:
huh, lenne még pár kérdésem ezzel kapcsolatban, ha valaki ráérne erről beszélgetni részletesebben is, az írjon légyszi'
2010. ápr. 7. 09:00
3/3 anonim válasza:
Egy firewire kártya kell hozzá a számitógépedbe. Aztán a hozzá adott kábellel összekötöd a kamerát a géppel, és utána akár a Windows Movie Makerrel be tudod tölteni a kazettán lévő anyagot. Annyira inteligens, hogy a szalagon lévő "vágásokat" (amikor inditottad a kamerát) is felismeri, és külön klippben tárolja. Ezeket aztán össze is fűzheted egy filmmé persze. Ja, és a kártyához adnak egy ingyenes videó szerkesztő programot is. Illetve nekem adtak, benne volt a dobozában. A feltöltött videók kiterjesztése a fenti esetbe wmv lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!