Milyen táblagéppel lehet irányítani TV-t?
chromecast és akkor nem kell infraport
miért jó tabletről kapcsolgatni az irányító helyett?
tessék, ezeknek a tableteknek van infra portja...
de még mindig nem értem, hogy miért akarod tablettel irányítani
Köszönöm szépen a linket.
Ez egy kósza ötlet volt és az is marad. Elnézve a tablet árait, hátast dobtam.
Nekem még képcsöves Tv-m van. Ami kezd megpurcanni. Megjelent már egy ideje egy folt a képernyőn időnként és már egyre erősebb folt. Eleinte csak halvány, jól átlátszó volt, mostanra már kezd zavaró lenni. Nem ez a lényeg mindegy. Le szeretném cserélni LED TV-re.
A képcsöves TV és a Lazer márkájú DVD-író távirányítója már rég megadta magát. Egy tortúra volt olyan vezérlőt találnom, ami jól kezelte mind a kettőt. Nem részletezem. Végül kikötöttem a nem éppen olcsó Logitech Harmony-nál. Mondanom sem kell, hogy szívtam a fogam az ára miatt. Végül ez az univerzális távirányító 5 évig bírta. (dühös is vagyok a logitevhre a vacakja miatt.) Közben kifingott a DVD-író. Majd a logitech irányító is. Vettem egy 2000 forintos vezérlőt. Nem volt jó. Cseréltem egy 1200 Ft-osra. Nem jó. Mind a kettőnél csak a csatornákat váltotta. Minden arra a típusra megadott négyjegyű számot megpróbáltam. Sőt automatikus keresést is. Ugyan az. Végül vettem egy 870 Ft-os kínait. Az jó volt.
Most, hogy egy ismerősnek odaadom a TV-t, (tudja a hibát. Ő csak alkalmanként fogja használni és mondta, hogy ez jó lenne neki) megy a távirányító is. Tehát kellene egy nyomogató, ne az eredeti irányítót használjuk már eleve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!