Milyen táblagéppel lehet irányítani TV-t?

Figyelt kérdés
Olcsó táblagépet szeretnék venni, aminek van infra portja, hogy a TV-t tudjam irányítani. Pár készüléktípust írjatok, amiben van infra. Köszi előre is.

2016. ápr. 22. 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:

chromecast és akkor nem kell infraport

miért jó tabletről kapcsolgatni az irányító helyett?

2016. ápr. 22. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Szóval nem tudtok mondani.
2016. ápr. 24. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

tessék, ezeknek a tableteknek van infra portja...

de még mindig nem értem, hogy miért akarod tablettel irányítani

2016. ápr. 24. 11:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a linket.

Ez egy kósza ötlet volt és az is marad. Elnézve a tablet árait, hátast dobtam.

Nekem még képcsöves Tv-m van. Ami kezd megpurcanni. Megjelent már egy ideje egy folt a képernyőn időnként és már egyre erősebb folt. Eleinte csak halvány, jól átlátszó volt, mostanra már kezd zavaró lenni. Nem ez a lényeg mindegy. Le szeretném cserélni LED TV-re.

A képcsöves TV és a Lazer márkájú DVD-író távirányítója már rég megadta magát. Egy tortúra volt olyan vezérlőt találnom, ami jól kezelte mind a kettőt. Nem részletezem. Végül kikötöttem a nem éppen olcsó Logitech Harmony-nál. Mondanom sem kell, hogy szívtam a fogam az ára miatt. Végül ez az univerzális távirányító 5 évig bírta. (dühös is vagyok a logitevhre a vacakja miatt.) Közben kifingott a DVD-író. Majd a logitech irányító is. Vettem egy 2000 forintos vezérlőt. Nem volt jó. Cseréltem egy 1200 Ft-osra. Nem jó. Mind a kettőnél csak a csatornákat váltotta. Minden arra a típusra megadott négyjegyű számot megpróbáltam. Sőt automatikus keresést is. Ugyan az. Végül vettem egy 870 Ft-os kínait. Az jó volt.

Most, hogy egy ismerősnek odaadom a TV-t, (tudja a hibát. Ő csak alkalmanként fogja használni és mondta, hogy ez jó lenne neki) megy a távirányító is. Tehát kellene egy nyomogató, ne az eredeti irányítót használjuk már eleve.

2016. ápr. 25. 12:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja, az ötlet abból jött, hogy van egy Samsung Pocket 2 gagyi telefonom és van rajta egy távirányító alkalmazás, ami kitűnően vezérli a Tv-t. Az a baj, hogy a mobil, ha ki is van kapcsolva, akkor is csak egy napig jó, ha bírja. Egyébként nem használom TV irányításra. Ott van a kínai irányító. Én mindig mondom, hogy azért mert kínai nem biztos, hogy rossz áru.
2016. ápr. 25. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!