Táblagéppel billentyűzet gondok?
Figyelt kérdés
Napokban vettünk egy táblagépet, eSTAR GEMINI IPS Intel Quad Core 8.0". Nem tudom, hogy mi lehet a gond pl: belépek a play áruházba ha simán keresek játékok közt nem dob ki de amint a keresőbe írnék be játékot azonnal leáll a szolgáltatás. Pár játékot kikerestem simán leszedte telepítette semmi gond nincs vele megy is rajta de amint írnék be valamit ismét egyből kidob a játék. Nem vagyok informatikus nem is nagyon értek hozzá de ezek által azt gondolom, hogy valami nem stimmel a billentyűzetnél beállításoknál. Van valakinek erre valami tanácsa? Tudja valaki hogy mi a gond? vagy esetleg ha valakinek ilyen táblagépe van vélemény??2015. dec. 16. 18:21
2/2 Lottipotti válasza:
Üdv! Nem tudom mennyire aktuális még ez a téma, de szerintem nem fog segíteni a gyári visszaállítás sem. Sajnos én is vettem egy ilyen tablettet . Azt gondolom ez egy rakás sz.r. Szinte használhatatlan. mindenből kidobál, nem nyílik meg a bill. stb. stb. Nem lenne ez gond, de ehhez kicsit drága volt. Ha esetleg a problémát valahogy sikerült orvosolni akkor kérném a "receptet" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!