Milyen tabletet válasszak?
A családban van rendes számítógép,nekem indavideos sorozatokra,onlinefilmekre,meg netezésre kéne egy tablet,mert a telefon kicsi. Személy szerint nagy apple-ös vagyok,100%ig elégedett az 5S-emmel,csak ugye a méret... A problémam az,hogy elég drágák az ipadek, és nekem elmenne egy alacsony kategóriásabb is-ha megnyitja az indát,a pdfet,lehet rajta filmezni.
Nektek melyik tipusú gépetek,milyen márkájú van? Ugyanúgy tudnék erre használni egy huwaeit vagy samsungot,és mi közöttük az igazi különbség ha van?
Szóval miben jobb ha ezt veszem: [link]
Mintha ezt: [link]
Az enyém idén lesz 2 éves, még mindig tökéletesen működik.
Azért nem annyira pálya a mini,mert nekem csak otthoni használatra kéne,hogy ne a telefon kijelzőjén nézzek filmet,és csessze szét a szemem. Szóval minél nagyobb,jobb felbontású-és elviselhető az ára,annál jobb.
De egyenlőre nem talàltam mind a 3nak megfelelőt,úgy látszik ez is olyan háromszög ahol csak kettő lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!