Milyen tabletet válasszak?
Figyelt kérdés
feltételek:
0-35 ezer forint (használtan)
előlapi kamera
csak wifis laptop
op rendszer mindegy.
márka mindegy.
meddig jo az üzemideje a tableteknek?
2013. aug. 6. 16:24
1/9 A kérdező kommentje:
netezésre és skyprera használnám és a 7" körülire gondoltam nem azokra a nagyokra
2013. aug. 6. 16:43
2/9 b95 válasza:
Ez pontosan az az árkategória, amiben csak olyan táblagépek vannak, amiket csak erős kompromisszumokkal lehet használni.
kb. 50k-ból tudsz venni újonnan teljesen jól használható 7" tabletet!
3/9 A kérdező kommentje:
de én nem újan szeretném hanem használtan ami nem törött nem hibás...
2013. aug. 6. 18:15
4/9 b95 válasza:
használtan sincs sok jó.
de annak viszont semmi értelme (szerintem), hogy veszel egy tabletet nagyon olcsón, amit csak kínlódás használni.
Akkor már jobban megéri várni még egy kicsit, hogy több pénz gyűljön össze rá, és akkor venni egy normálisabbat...
6/9 A kérdező kommentje:
online filmeket is lehet nézni velük?
2013. aug. 7. 10:07
7/9 anonim válasza:
Samsungok nem Adobe Flash Playerrel mennek, hanem HTML5-tel, sokkal jobbak és biztonságosabbak. Filmekre és játékokra is jók, csak nem olcsók. Használtan kipróbálás után vedd csak meg. (Ja és nem merül le gyorsan az akku).
8/9 A kérdező kommentje:
Acer A500 megéri az árát?
2013. aug. 8. 16:49
9/9 b95 válasza:
Szerintem igen, ha fontos a 10".
Ha a 7" is szóba jöhet, akkor inkább a Nexus 7-et ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!