Van valami ötletetek arra, hogy ne törjön meg a fülhallgató a Jack csatlakozó tövében?
Idegesít, hogy 3 havonta cserélnem kell a fülesem.
Mindig a Jack csatlakozó tövében törik meg a vezeték, mert nagy a telefonom, és ha biciklizek, vagy ülök mindig hajlik, törik a csatlakozó vége.
Már próbáltam, hogy rugót teszek rá, de nem vált be.
Ha van valakinek valami más, bevált módszere örülnék ha megosztaná velünk.
Biztos sokaknak vannak ilyen problémái.
Köszönöm a válaszokat!
"gnoomage", megttaláltam árban, és hangzásban a megfelelőt. Drágább fülessel (3500 Ft-os Panasonic) is jelen volt a probléma.
"zener", köszi a tippet, én is gondoltam rá, de tartósabbnak találnám, ha zsugorcsövet tennék rá. Lehet meg is próbálom majd. :)
"zoligyerek", nem arról van szó, hogy nem vigyázok rá. Írtam a leírásban, hogy nagy a telóm, és amikor hajlik a combom, egyszerűen töri a jack végét. 3500 Ft-os Panasonic fülesem is ugyan így ment tönkre 3 hónap alatt.
"axonbite", írtam a leírásban, hogy próbáltam, de nem vált be. Ja és "raknák" => raknék (magyar nyelvtan).
4. válaszoló, köszönöm a linkeket, megrendeltem az L alakú jack csatlakozót. Remélem ez már beválik. :)
Ha lesz tapasztalatom hónapok múlva, és nem felejtem el, akkor megírom, hogy másnak is legyen megoldása ezzel szemben. ;)
Már kicsivel több, mint 1 éve így használom a fülhallgatót és semmi baja!!
Köszönöm a jó tanácsot! :)
PIPA! ✓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!