Ismer (valaki) olyan programot számítógéphez, amely úgy működik mint a tv kikaplcsolás időzítő?
Figyelt kérdés
Mert ha este szeretnék filmet nézni, és tudom hogy elalszom, jó lenne ha be tudnám állítani, hogy mondjuk 1 óra múlva kikapcsoljon...2010. ápr. 5. 23:13
1/11 anonim válasza:
Legtöbb videójátszóban beállítható hog a film végeztével kikapcsolja a gépet, BsPlayer pl ilyen.
2/11 A kérdező kommentje:
Media Playeren nem lehet?
Esetleg Jet audio?
Nem szeretnék még egy plusz lejátszót a gépemre...:S
Vagy ha csak a Bsplayeren van... ott hogy kel beállítani?
2010. ápr. 5. 23:41
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Hát tudja a tököm hogy MPlayerben lehet e vagy Jetaudioban, feltelepíted és megnézed. BsPyerben pedig fura mód a beállitásoknál kell ezt beállitani... hülye egy program.
5/11 anonim válasza:
BsPlayeren --> Beállítások --> Egyéni beállítások --> Általános --> A számítógép kikapcsolása, ha vége a filmek (csak pipáld ki;))
6/11 omadjoe válasza:
a shutdown-t egykicsit kiegésziteném.
szoval csinálj egy uj ikont az asztalra.
ird be: C:\Windows\System32\shutdown.exe
neve: kikapcsolás
majd az ikonra klikkelj jobb egér/ tulajdonságok
elérési uthoz ird be C:\Windows\System32\shutdown.exe -s -t 5400
majd csinálj egy másik ikont is ezzel a változattal:
C:\Windows\System32\shutdown.exe -a
ez a kikapcsolás vissza vonása
a -t utáni szám a kikapcsolási idö másodpercben 5400 az 90 perc...
7/11 anonim válasza:
ez marha jó ma is tanultam vmit pedig már 12 éve használom a win-t
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!