Rewolt kérdése:
Milyen tv-t vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy 70-70+ inches tv-t ami jó válaszidővel rendelkezik (ps4 miatt).Külföldi márka is lehet (pl. Vizio).Előre is köszönöm a válaszokat! :)2016. ápr. 8. 02:36
1/4 anonim válasza:
Ps4-hez minek ekkora? Játékhoz pont nem jó ha nagy a tv. Az inkább mozizásra való.
2/4 A kérdező kommentje:
Persze nem csak játékra venném,de ha már veszek akkor olyat szeretnék ami azért jó válaszidővel rendelkezik.
2016. ápr. 8. 10:36
3/4 anonim válasza:
Szerintem bármelyik Sony tv vel jól jársz.
Mindegyiknek nagyon alacsony a többi gyártóhoz képest az input lagja és persze ezzel a válaszideje is.Persze kicsivel drágább is de méretben is olyan 120cm képátlósat ajánlok de ezt majd érzed te is.Ha akarod keresek neked jó típust is de most nem volt időm nekiállni.
4/4 anonim válasza:
Szerintem játékhoz pont a nagy tv jó és amúgy Samsung szerintem a legjobb vagy Sony 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!