Rewolt kérdése:

Milyen tv-t vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy 70-70+ inches tv-t ami jó válaszidővel rendelkezik (ps4 miatt).Külföldi márka is lehet (pl. Vizio).Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2016. ápr. 8. 02:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ps4-hez minek ekkora? Játékhoz pont nem jó ha nagy a tv. Az inkább mozizásra való.
2016. ápr. 8. 03:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze nem csak játékra venném,de ha már veszek akkor olyat szeretnék ami azért jó válaszidővel rendelkezik.
2016. ápr. 8. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem bármelyik Sony tv vel jól jársz.

Mindegyiknek nagyon alacsony a többi gyártóhoz képest az input lagja és persze ezzel a válaszideje is.Persze kicsivel drágább is de méretben is olyan 120cm képátlósat ajánlok de ezt majd érzed te is.Ha akarod keresek neked jó típust is de most nem volt időm nekiállni.

2016. ápr. 9. 07:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem játékhoz pont a nagy tv jó és amúgy Samsung szerintem a legjobb vagy Sony 😃
2016. ápr. 9. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!