Josh91_hun kérdése:
Milyen "gaming" headsetet vegyek?
Figyelt kérdés
Hyperx Cloud2, Steelseries Siberian V2, Razer Kraken vagy Speedlink Medusa NX 5.1? Ezeket nézegetem, de nem tudok dönteni. Nem akarok olyan fülest venni, ami nagyon durrogós méllyel rendelkezik. Olyan kellene, am;vel jól hallom,viszonylag messziről, ha jön az ellenfél. Jah és elsösorban CS:GO-ra kell.2016. márc. 31. 16:28
1/3 anonim válasza:
Az, hogy milyen messziről hallasz valakit egyedül és kizárólag attól függ, hogy milyen hosszú a fejhallgató kábele.
Felesleges a gamer fejhallgató.
2/3 A kérdező kommentje:
Mi van? ezt most nem értem....
Arra gondoltam, hogy ezelőtt egy 9000 Ft-os Senheiser-t használtam (sorozatszámára most így hirtelen nem emlékszem), utána meg egy Sony agybadugós fülest és utóbbival sokkal jobban hallottam az ellenfeleket, meg azt is, hogy mi merre történik (nyilván csak stereoban), aztán vettünk barátnőmnek egy hama Fire Starter-t és ennél úgy tűnik, mintha "egybefolynának" az oldalak és nem lenne annyira definiált, hogy mi melyik oldalon szól, de ezt csak játékokon belül vettem észre és minden ugyan az a 3 fülesnél.
2016. márc. 31. 22:30
3/3 anonim válasza:
amire akartam utalni, hogy a gamer fejhallgatók, mint általában a gamer vagy túlhypeolt dolgok jelentősen túl vannak árazva, így nem éri megvenni őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!