MP5 lejátszó TULAJDONOSOK! Miket játszik le, miket nem?
Figyelt kérdés
Milyen jó tapasztalataitok vannak és miben csalódtatok a készüléketekkel kapcsolatban?/kérem,hogy típust is írjatok/2010. ápr. 5. 16:16
1/6 A kérdező kommentje:
Ne írjatok ennyit,nem bírom feldolgozni........ :)
2010. ápr. 5. 20:54
2/6 anonim válasza:
mindent lejátszik! komoyl, divx től kezdve millió egy dolgot. Típust nemtok nekem egy ilyen tucat gépem volt, nemis drága, nem is szép, márkátlan, de mégis megvoltam elégedve vele!
3/6 A kérdező kommentje:
Többre számítottam. :( Ezt az egyet akkor megköszönöm. :)
2010. ápr. 6. 18:51
4/6 anonim válasza:
Nekem van egy alcor skin nevezetű 2 gigás érintőképernyős mp5 lejátszóm és nagyon sok videót le tud játszani:
rm rmvb flv mpeg4 dat vob 3gp wmv mpg 800*460 felbontásig.
Nagyon jó kis ketyere 17e ért vettem.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát,köszönöm ezt is.Kevés választ kaptam sajnos.Rosszul kérdeztem,vagy mi?
2010. ápr. 12. 10:38
6/6 anonim válasza:
Az a lényeg hogy, lejátsza az AVI-t vagyis dvix-et,de még sok más olyat is amiről én még nem is nagyon hallottam pl:3gp,mp3,mp4-et,RM, RMVB,FLV, WMV, MPEG, ASF, VOB, DAT, OGG,WMA, FLAC, AAC, APE , WAV, MIDI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!