Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » MP5 lejátszó TULAJDONOSOK!...

MP5 lejátszó TULAJDONOSOK! Miket játszik le, miket nem?

Figyelt kérdés
Milyen jó tapasztalataitok vannak és miben csalódtatok a készüléketekkel kapcsolatban?/kérem,hogy típust is írjatok/
2010. ápr. 5. 16:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Ne írjatok ennyit,nem bírom feldolgozni........ :)
2010. ápr. 5. 20:54
 2/6 anonim válasza:
mindent lejátszik! komoyl, divx től kezdve millió egy dolgot. Típust nemtok nekem egy ilyen tucat gépem volt, nemis drága, nem is szép, márkátlan, de mégis megvoltam elégedve vele!
2010. ápr. 5. 22:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Többre számítottam. :( Ezt az egyet akkor megköszönöm. :)
2010. ápr. 6. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem van egy alcor skin nevezetű 2 gigás érintőképernyős mp5 lejátszóm és nagyon sok videót le tud játszani:

rm rmvb flv mpeg4 dat vob 3gp wmv mpg 800*460 felbontásig.

Nagyon jó kis ketyere 17e ért vettem.

2010. ápr. 9. 15:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát,köszönöm ezt is.Kevés választ kaptam sajnos.Rosszul kérdeztem,vagy mi?
2010. ápr. 12. 10:38
 6/6 anonim válasza:
Az a lényeg hogy, lejátsza az AVI-t vagyis dvix-et,de még sok más olyat is amiről én még nem is nagyon hallottam pl:3gp,mp3,mp4-et,RM, RMVB,FLV, WMV, MPEG, ASF, VOB, DAT, OGG,WMA, FLAC, AAC, APE , WAV, MIDI
2010. jún. 5. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!