Wii softmod. Segítségre van szükségem? A többi lent.
Figyelt kérdés
Addig eljutottam,hogy a Homebrew C. felrakjam,de sajnos a ios-t sehogy se tudom felrakni.Akárhányszor próbálkoztam nagyon sok Cios telepítővel mindig hibát írt ki.Szinte biztos,hogy én vagyok a ludas és valamit nem jól csinálok.Valaki leírná milyen telepítővel csinálta és lépésről lépésre? Megköszönném.
4.2E
2016. ápr. 2. 23:33
1/4 anonim válasza:
4.3E legyen elsősorban. mivel csinálod? letterbomb?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen.Sikerült is feltenni az ios-ket,de a USB GX nem olvassa be a pendrive-om.Fel se ismeri.Próbálkoztam a Neogammával,sikertelenül.Ötletek?
2016. ápr. 3. 19:20
3/4 anonim válasza:
mindig az usb 0-ás portot használd, ez az alsó, ha fekszik a wii, illetve a szélsőbb, ha áll.
a játékokat mindig a Wii Backup Manager-el rakd fel, ne másolj rá kézzel, se explorer-ben, se total commander-el.
legjobb, ha wbfs-re, vagy ntfs-re formázod a pendrive-ot, mert a fat32-nek van egy korlátozása, miszerint 4gb a maximum file méret. tehát egy 6.5 gb-os metroid pl csak két részletben megy fel, ami nem mindig jó.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.Sikerült :)
2016. ápr. 15. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!