Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen tabletet ajánlanátok...

Milyen tabletet ajánlanátok az alábbi szempontok alapján?

Figyelt kérdés

Hónapok óta gyűjtök életem első tabletjére, de sajnos nem nagyon értek hozzá, melyik lenne a legideálisabb ezért szeretném megkérdezni a Ti véleményeteket is.

Elsősorban egyetemen szeretném használni, jegyzetelésre, segédanyagok letöltésére és használatára, ezért fontos, hogy könnyen hordozható legyen, de azért rendesen lássam rajta a dokumentumokat (én kb. 8 colosra gondoltam) és viszonylag sokáig bírja az aksija.

Fontos lenne számomra, hogy egy értékálló darabot vásároljak, amit akár 3-5 év múlva is megfelelően tudok használni.

Már régóta iPhone-om van, ezért az Ios operációs rendszerét használom és szeretem is, sokkal könnyebben kezelem, mint az androidot, de csak a "divat" miatt nem vágyom iPad-re, inkább a minőséget fizetném meg, mint a márkát, illetve a számítógépemen windows van, amit szintén szívesen használok. Ehhez kapcsolódóan fontos szempont, hogy az órákon készített jegyzeteimet az otthoni gépemen is meg tudjam jeleníteni és nem tudom, hogy iPad-re van e egyáltalán erre alkalmas szövegszerkesztő program.

Nem elsődleges, de örülnék, ha viszonylag jó kamerája is lenne.

Kb. 100.000 Ft-ot tudnék rászánni.

Válaszaitokat és segítségeteket előre is köszönöm.

2016. ápr. 1. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát az alapján, amit írsz igen csak iPad az egyetlen alternatíva.

Jó dolog amúgy, de csak akkor ha nem a laptopot akarod kiváltani velem, mert az nem megy. Illetve órai jegyzetelésre se nagyon, de kiegészítőnek laptop mellé nem rossz.

2016. ápr. 2. 01:51
 2/2 A kérdező kommentje:

Elsősorban szeretném megköszönni a gyors választ :) De így további kérdések merültek fel bennem és mielőtt befektetnék egy ilyen eszközbe szeretnék még egy kicsit tájékozódni :)

Miért az iPad az, ami legjobban megfelel ezeknek a szempontoknak?

Ha iPad, akkor abból melyik típus? Én a minit néztem, mert méretei alapján az lenne a legmegfelelőbb, de abból is több különböző van és nem igazán tudom, hogy van e köztük lényeges különbség.

Nálunk hordozható billentyűzettel sokan használják az egyetemen jegyzetelésre, ezért gondoltam, hogy én is megkönnyítem vele az életem (sajnos sokkal gyorsabban gépelek, mint ahogyan kézzel tudok írni) :D

Ha van otthon számítógépem és elsősorban "tanulási segédeszközként" használnám a tabletet, akkor mik azok a funkciók, ami miatt mégis alkalmasabb lehet egy laptop?

Azért gondoltam tabletre a laptop helyett, mert abból a pénzből, amit rá tudok szánni úgy gondolom, hogy már egy jobb tabletet is tudnék venni, viszont jó laptopot ennyiért nem hiszem, hogy találnék, illetve az egyik legfontosabb szempont, hogy könnyen hordozható legyen, ami ugye inkább a tabletekre jellemző.

2016. ápr. 2. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!