Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a neve ennek az eszköznek...

Mi a neve ennek az eszköznek magyarul, ami kiszűri a mobiltelefon interferenciát a hangszóróból?

Figyelt kérdés

Itt Snap Choke Core-nak nevezik angolul, amit csak rá kell tenni a hangszóró kábelére:

[link]

Mi a neve ennek magyarul, hogy rákereshessek, hogy hol lehet kapni? Köszi.

2016. ápr. 1. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem hogy fog az sokat szurni a zajbol...

kulonben ferrit szuronek hivjak magyarul

[link]

[link] &newwindow=1&tbm=isch

2016. ápr. 1. 11:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem. Nem értekhozzá, de általában ezt írják a neten, mint jó módszert a mobil ciccegésének kiszűrésére a hangszóróból.
2016. ápr. 1. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:

"Nem értekhozzá, de általában ezt írják a neten,"

Azok se értenek hozzá, ne aggódj.

A videónál ajánlom a figyelmedbe a hozzászólásokat akik azt írják hogy nekem nem működik. Nem arcoskodásból írják.

2016. ápr. 1. 11:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Láttam, hogy egy része azt mondja, hogy nem vált be, mások viszont azt mondják, hogy náluk működött, ezért gondoltam, hogy egy próbát megér, ha úgyis filléres dologról van szó.
2016. ápr. 1. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:

" mások viszont azt mondják, hogy náluk működött,"

Azoknál, akiknél csak a kábel gagyi, ott javít a helyzeten. Ahol az erősítő és a táp is hulladék, azon nem segít.

2016. ápr. 2. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!