Hangfal laptophoz USB-n csatlakoztatva hibaüzenet: "Sikertelen eszközleíró kérés", hirtelen jött, mitől lehet a probléma?
Hónapok óta meglévő hangfalammal tegnap óta vannak problémák. Eddig tökéletesen, minden gond nélkül működött, azonban tegnap használat közben egyik pillanatról a másikra elnémult, eszközkezelőben nem ismeri fel a gép, ezt írja ki:
"Ismeretlen USB eszköz (sikertelen eszközleíró-kérés)"
Amennyiben kihúzom majd újra csatlakoztatom a hangfal USB-jét, úgy nagyon ritkán újra minden rendben van, azonban percek kérdése, és ugyan ez a hiba jelentkezik. Amennyiben újra csatlakoztatva nem a ritka pillanatok egyikét élem, úgy a következő hibaüzenet ugrik fel a jobb alsó sarokban:
"A számítógéphez legutóbb csatlakoztatott USB eszközben hiba lépett fel, és a Windows nem ismeri fel."
Windows 10 x64-et használok, nem telepítettem fel semmilyen új programot már legalább 1 hónapja, letöröltem majd feltelepítettem a hangkártyám driverét, azonban ez sem segített, a laptop beépített hangszórói rendesen működnek, a tálca jobb oldalán a "hang ikon/lejátszóeszközök" pontban az USB-s hangfalam egyáltalán nem látszódik.
Ötlet, hogy mitől lehet, illetve hogyan tudnám megoldani a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!