Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni mert nagyon kellene?
azt olvasgattam hogy nagyon rosszak ezek az aunák meg ezek a hangfalak amik az oldalon vannak az oldalon elég jókat irnak róla
ezeket néztem
Vagy inkább ezek??
[link] Szerintetek melyiket érdemes venni mert sürgős lenne most
Nekem van Auna hangfalam (Beachboy 2.1) vagy szintén kínai olcsó 40W-os gitárerősítőm (Powerstate), mindkettő szól úgy mint a sokkal drágább nevesebb márkájúak, csak nagyítóval nézve az anyagmegmunkálásuk primitív a nyugaton 50 éve gyártott termékekhez képest is. Azaz annak nem való aki műtárgyként viszonyul ezekhez a ketyeréihez, de ha csak az a lényeg hogy jól szóljanak, akkor szimplán tényleg csak a hangszórók átmérője számít, és az hogy azért tűrhetően legyenek dobozolva, ezt a szintet pedig ezek is bőven megütik.
Persze van aki a 1,5 milliós highend csöves erősítőjét, meg a 2*20 wattos (nem teljesítményre, hanem prémium megmunkálásra kihegyeztetett) hangfalát érzi csak minőségnek, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!