Gamer headset-re csatlakoztattam több eszközt, de a számítógépen kívül minden zúg, miért?
Már egy jó ideje megvan ez a headsetem (Turtle Beach Ear force Z22), számítógépre van csatlakoztatva, tudni kell hogy USB-s és 3,5 Jack kimenet-et használ. A Jack csatlakozó felel a számítógép hangjáért, az USB pedig a mikrofonért és a kommunikációs hangokért (Skype stb.), ebből kifolyólag 2 hangerőszabályzója van, egyik a chat-et (tehát az USB bejövő hangot), a másik pedig a számítógépből kijövő egyéb hangokat (jack) szabályozza, és ez teljesen jól is működik, semmi problémám nincs vele!!
Az Inliner-jében (amin vannak a hangerőszabályzók, kapcsolók) van még kettő csatlakozási lehetőség, én ezeket ki akartam használni, de a problémám az hogy ebbe a 2-be bármit csatlakoztatok valamilyen szinten zúg, de miért?
Az egyik az egy 3pin-es 2,5-ös Jack csatlakozó, ez az Xbox 360-hoz van kitalálva. A másik pedig egy 4pin-es 3,5 Jack csatlakozó, ez pedig gondolom szinte mindenhez, de én erre bármit csatlakoztattam mindig zúgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!