Hogyan tudnám a régebbi házimozi rendszert rákötni az újabb TV-re? Hangszórónak szeretném használni, mert a Tv hangszórója elég rossz minőségű.
Igen, már keresgéltem itt is, csak hogy az a nagy probléma, hogy az újabb TV-n nincs Scart csatlakozó. Illetve van, de azt képben mellékelem. Mindenesetre egy hozzáértő ember szakvéleményére lenne szükségem, hogy mit vegyek kiegészítésképp, hogy megtudjam oldani, hogy a házimozi rendszert használjam TV hangszórónak. Egyébként a másik fő probléma az az, hogy ezt úgy szeretném használni, hogy PS4-en is működjön. Mármint a PS4 HDMI csatlakozóval csatlakoztatva van a TV-hez. Így ugyebár annak a hangja a TV hangszórón jön, én azt szeretném ha a Házimozirendszer hangszóróin jönne a hang. Csak nem tudom megoldani. Lehetséges ez? Jó lenne ha tudnám használni a DVD lejátszót egyfajta erősítőként.
a TV típusa:
blaupunkt 32/148n-gb-11b-hbqku-eu
a házimozi rendszer típusa:
Daewoo HC-6120U házimozi rendszer
képek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!