Segíteni kéne abban h segway mini-t (ha nem ismered nézd google-on) honnan tudnék rendelni? Néztem Alixpressen Ebayon, ugye ha Európai unión kivuli országbol rendelek 22 dollár felett vámot számolnak fel. Tehát honnan tudnék rendelni biztonságosan?
Szerintem ne gondolkozz 60.000 Ft-osba mert az mind gagyi, rossz minőségű motor és aksi, könnyen kigyullad. Menny el a Mediamarkt-ba, ott 100.000 Ft ért találsz vagy rendeld meg mert annak jó, Samsung aksija van. vagy van egy oldal [link] ahonnan 98.580 FT-ért tudsz venni egyet. nézz ott szét. a másik magyar oldal amely biztonságos az [link] itt is 100.000 Ft.
Ezekben a legjobb hogy még garanciát is adnak 1 vagy 2 évet. Én most tervezem hogy veszek egyet de még gyűjtöm rá a pénzt és én a Mediamarktban vagy az ultrascooteren fogom megvenni. Remélem tudtam segíteni!!
Szia!
Nekem is nemrég sikerült beszereznem egy mini segwayt, itt kedvesek voltak van ügyfélszolgálat, adtak garanciát és azt tudom hogy jó minőségi samsung akksis a készülék, én a mymemmotól rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!