Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox live elofizetes atruhazha...

Xbox live elofizetes atruhazhato vagy inkább mondjam le?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy működik. Vettem Aranykartyara egy xbox onet. Bem szeretem el akarom adni. Most úgy néz ki hogy meg is vennék de van még az én nevemben és regisztraciomba 3 hónapos xbox live gold elofizetes. Az most maradhat annak aki megveszi vagy az csak az én nevemre szól? Ha veszek egy más fajta xboxot mondjuk egy 360- ast akkor arra ujjat tudok csinálni vagy a régit kell használnom. És mi lesz Pl ha valaki arra vásárol játékot amire most regisztrálva vagyok? Engem terhel a költség vagy majd ő rendezi?
2016. márc. 15. 15:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha veszel 360-at akkor csak le kell rá töltened a profilod a Gold nem géphez van kötve hanem profilhoz. Elméletileg ha kirörlöd a bankkártya adatokat akkor nem tud vele vásárolni.

De tudsz csinálni új profilt is bár a gold elveszik meg attól függ mennyi játékot vettél online igaz azok nem jók 360-hoz.

2016. márc. 15. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!