Mobil netet szeretnek tmobilne-nal de elofizetes nelkul. Dominos vagyok es vhogy ugy szeretnek mobilnetet hogy sms-t kuldok vagy feltoltom ra van ra lehetoseg?
Kerdezo
En csak olyanokat talaltam hogy ha feltoltok x ft t akkor kapok ajandemba x netet de en olyat szeretnek hogy penzt rakok a telora es sms el v vhogy azt at valtom nette
Itt válaszd a "Nincs még net a díjcsomagodban?" fület.
Kiválasztasz egyet pl. ezt:
[link] /netplusz_xl
A lapon láthatod, hogy kell sms-ben megrendelni. Hogy hogy idáig nem jutottál el? De a legjobb, ha a telefonszámoddal beregisztrálsz és nyomon követheted az egyenleged és a megrendelt szolgáltatásokat.
Most jott el az ido hogy megrendelnem csak van egy masik szolgaltatas ami kizarja ezt a lehetoseget.
Regebben elkuldtem egy olyan sms-t nem tudom mar mi volt a szoveg hogy ha feltotik az egyenleget akkor ajandek netet kapok szerintem ez a problema
Hogy tudom ezt lemondani?
"De a legjobb, ha a telefonszámoddal beregisztrálsz és nyomon követheted az egyenleged és a megrendelt szolgáltatásokat."
Vagy ügyfélszolgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!