Milyen laptopot ajánlanátok ilyen használathoz?
Amikre használnám, ilyen sorrendben:
-HD filmeket/videókat nézni rajta
-Néha játszani, de nem a legújabb játékokkal (Sims 2, Mortal Kombat 9, GTA 4 vagy ennél régebbiek)
-Neten olvasgatásra, ha olyan van, szövegszerkesztésre, bár ez már annyira nem szempont
Szóval olyasmit keresek, amiben egy jó videokártya van ilyenekhez, árban kb. 200.000-at gondoltam, de ha tudtok mondani egy jó ultrabookot is (utazás miatt), akkor egy keveset még rászánnék.
Amilyen márkákban nem gondolkodok: Acer, Fujitsu, Toshiba, Apple
Dell-ről kérdeztem egy üzletben, ott azt mondták erre nem alkalmas. Jelenleg egy Asus K-szériás laptopom van, amiben nagyot csalódtam, de ha van belőle megbízható széria, akkor nyitott vagyok rá. Ha tudtok mondani konkrét sorozatokon belüli laptopokat, annak nagyon örülnék!
ASUS K501LX DM045D
Ez elég jó vételnek tűnik, most le van akciózva 200 ezerre.
Ahogy az előző is írta, egy Dell laptop is kijön 200 ezer forintból.
Például egy Dell Inspiron 5558
Én pár hónapja vettem egy ASUS K501LX DM116D laptopot, akkor az volt leakciózva, nagyon meg vagyok elégedve vele. Sajnos az most a laptopszalonnál 234 ezer.
Azt elárulnád, hogy jelenleg milyen laptopod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!