Hogyan kell mp4 lejátszóra filmet és játékokat rakni, és honnan lehet letölteni mp4 játékokat, filmeket?
Előző válaszoló vagyok:
Ha a menüben rámész a formázásra, akkor az mp4-ed memóriáját -jobb fordítás most nem jut eszembe- "tisztára söpri", vagyis az adatterület felosztását (szektorméret,clusterméret,...) állítja be, és az összes adatot , amit rajta felejtettél, kitörli (jobban mondva egy speciális karakterrel kicseréli az fájl nevének első karakterét, ami jelzi a rendszernek, hogy a fájl bármivel felülírható...)
Pár link a merevlemezek és a memóriakártyák működési elvéről:
__________________________________________________________Formázd meg úgy, hogy fat32-es fájlrendszert használj,
Le tudja játszani.
Formáztam, és így raktam rá avi-t is, és mp4-et is. De egyiket sem játsza le :( És nem is rakja be sehová. A filmhez se, a zenéhez se, a szöveghez se, a képekhez se... szóval sehová :( Mit csináljak? Van még ötleted? :(
Akkor nincs más hátra, mint előre:
Próbálgatni kell különböző mp4, és 3gp formátumokat (mármint a formátumok beállításait: képfrissítés, képméret, hangcodec típusa), amíg nem tudja lejátszani.
Általában a képméret akkora szokott lenni, amekkora felbontása van az mp4-nek;
Legtöbbször alkalmazott hangcodec az aac típus;
Általában a képfrissítés15képkocka / másodperc.
Szívesen segítek személyesen is, ha Nagykanizsai vagy környéki vagy, mivel úgy lehet a legjobban és a legkönnyebben megoldani a problémákat, ha az ember látja is, amit csinál :-)
Sajnos nagyon messze lakok Nagykanizsától :(
Békés megyében, Békesen lakok :(
Mit jelent az, hogy MIC?
Ezt láttam hátul ráírva az MP4-emre. Gondoltam, segíthet valamit...
Ezenkívül még ez van ráírva: MP3; USB
A dobozára még ez van írva:
MP1, MP2, MP3 és AMW formátumok lejátszása
"Mit jelent az, hogy MIC?
Ezt láttam hátul ráírva az MP4-emre. Gondoltam, segíthet valamit...
Ezenkívül még ez van ráírva: MP3; USB"
A MIC a mikrofon angol rövidítése, ez ezt jelenti, hogy bele van építve egy mikrofon, amivel tudsz hangokat felvenni a készülékről ( diktafon funkció)
Az mp3 = zeneformátum, azUSB = a számítógéphez ilyen tipusú kábbellel tudod összekötni.
"A dobozára még ez van írva:
MP1, MP2, MP3 és AMW formátumok lejátszása"
Ezek mind zeneformátumok, ebből arra következtetek, hogy az mp4-ed nem játszik le videókat, csak audió-zenéket.
Bár több oldal is azt mondja, hogy videókat, képeket is lejátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!