Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan kell mp4 lejátszóra...

Hogyan kell mp4 lejátszóra filmet és játékokat rakni, és honnan lehet letölteni mp4 játékokat, filmeket?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 13:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

szia!

olvasd el a következő link 2-28 21.50-es részét, ott megtalálod az kérdésed első részére a lehetséges megoldást :-)

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..

A kérdésed második részére: Adatkábelt dugd be azmp4-be és a gépbe is, ha felismeri, az mp4-et meghajtóként fogja kezelni. feltölthet rá bármit, filmeket, zenéket, de a formátum, felbontás, képfrissítés audióformátum a dokumentációban leírtaknak megfelelő legyen.

Sokat segítene, ha leírnád az mp4-ed pontos verzióját, mert így csak alapsegítséget tudunk nyújtani.....

a kérdésed harmadik részére:

Játékot feltenni? Milyen tipusú/ formátumú játékok? jar formátumúak esetleg?

várom az infókat, hogy segíthessek :-)

2010. ápr. 17. 11:32
 2/24 A kérdező kommentje:

A jótállási jegyen ilyet találtam:

Típus: MT 816B 1GB FM MP4

termékleírás: PTL075

forgalmazó: MERCURY Magyarország Kft.

A típusnál az MT szerintem M-TECH lenne, mert ezvan ráírva az MP4-emre, és a használati útmutatóban nem sok infó volt, ezért a jótállási jegyről írtam.

2010. ápr. 17. 12:27
 3/24 A kérdező kommentje:
Letöltöttem azt a programot a filmlejátszásra, rá is raktam a filmet az MP4-emre de azzal sem játsza le :(
2010. ápr. 17. 13:37
 4/24 anonim ***** válasza:

Ez az a típus?

[link]

Nem találok róla infót..... :-(

töltsd le az any video convertert :

[link]

telepítsd, válaszd ki a koncertálni kívánt filmet a videó hozzáadásánál, profilnál válaszd ki a kívánt formátumot (mp4),alul válaszd ki a kívánt videoméretet (Pl: 176x144-es méretet), képkocka arány 15-25 között, audió kódek aac, ha jól látom az is alapban.....

Próbáld ki a windows könyvárban található clock.avi-n, tedd fel az mp4-re, ha lejátsza az órát, akkor a többi filmet is le fogja....

jelezz, hogy jó-e....

2010. ápr. 17. 14:04
 5/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem koncentrálni, konvertálni kell :-)
2010. ápr. 17. 14:05
 6/24 A kérdező kommentje:
Igen, az a típus. Letöltöm az Any Video Convertert. Majd írok, hogy hogy sikerül.
2010. ápr. 17. 15:05
 7/24 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam a clock.avi-t és nem játsza le. Az Ani Video Converter-rel átalakítottam mp4-é, de úgy sem játsza le :(.

Csak azt írja ki, hogy Empty Disk :(

2010. ápr. 17. 15:19
 8/24 anonim ***** válasza:

Az mp4-et üresnek látja a windows, vagy csak az mp4 nem látja a memóriájára felmásolt fájl-t?

Dugd össze a géppel az mp4-et, nézd meg hogy a windows felismeri-e és vissza is lehet-e róla tölteni a videót.

Nézd meg az mp4-et, hogy látja-e a reá felmásolt fájlt ( szerintem nem, mert különben nem jelezte volna azt, hogy "

Empty Disk", vagyis üres lemez).

Ha a windows látja, de az mp4 nem, akkor nem ismeri fel a készülék vagy a formázott memóriát, vagy a rávett adatot.

Nem ismerem ezt a márkát, de azért nincs veszve minden:

Kell egy olyan menüpontnak lennie, amellyel le lehet formázni a memóriáját... keresd megaz mp4-ben (a settings-en belül) kell lennie valami olyasminek, hogy format disk vagy format memory..... futtasd, utána próbáld újra felmásolni rá a konvertált mp4-et (176x144 pixel, aac hang, 15Fps,). Ha lejátsza, akkor jó, ha nem, akkor az lehet a probléma, hogy nem képes mp4-et lejátszani (vagy nem ilyen felbontásban és hangkódolással). próbálj ki pár beállítást a kódoláskor (Pl aac helyett mp3-as hang, 176x144 helyett kisebb felbontás... amelyiket lejátssza, azt kell hozzá használnod).

Csak egy kérdés: Boltban vásároltad, vagy mát másodkézből?

Ha boltban, akkor vissza kellene menni, és kérni a boltost szépen, hogy adjanak egy használati utasítást. Ha másodkézből, akkor ugyanez, csak az előző tulajt kérdezd (bár ő szinte biztos, hogy tanácstalanul szét fogja tárni a karjait). Csak a pontos formátumok miatt kellene...

((((Volt egy olyan mp4 a kezemben, amely csak 3gp-t tudott lejátszani, amíg garanciában nem frissítették a szoftverét.. ))))

""Érdekes hogy nem működik, jó pár ismerősöm használja már ezt a konvertáló programot, de még egyiküknél sem volt ilyen probléma...."""

2010. ápr. 17. 18:53
 9/24 anonim válasza:
44%
áték nincs MOP4 re végy egy telefont mondjuk SE NOkiát ne azért hogy miért ne abba nem megyek bele. ( na jó mert azokra vannak vírusok is meg minden ) . Próbáld kji azt hogy windows al leformáztatod és ha lehet otthon raksz rá új frim et
2010. ápr. 17. 19:26
 10/24 A kérdező kommentje:

A windows látja az MP4-emet, és vissza is tudom szedni a rárakott filmet.

A rendszerbeállításoknál gondoltad? Ott olyat nem nem találtam, hogy formázás, de a sajátgépben a cserélhető lemezre jobb gombbal kattintva, van olyan, hogy formázás. Ha arra kattintok, mi történik?

Boltban vettem az MP4-emet, de már néhány évvel ezelőtt, és azóta már lehet, hogy ezt a típust nem is árulják :( És lehet hogy kicsit "hülyének" néznének, hogy ilyen sokál megyek vissza használati utasításért...

2010. ápr. 18. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!