Ki milyen Windows operációs rendszert használ?
Figyelt kérdés
Most szereztem be egy új számítógépet. Nem túl erős, de nekem bőven elegendő teljesítményű: 4 gigabájt memória, 2 magos Intel Core 2 Duo processzor, GeForce 210 1 gigabájtos(vagy 512 megabájtos)videókártya. Windows rendszert telepítenék fel rá. Ti melyiket használjátok?2016. márc. 9. 16:15
21/26 anonim válasza:
W7 ultomate-m van már sok-sok éve. Engem hibázlanul kielégít.
23/26 Szarka Klaudia válasza:
Szerintem a Windows 7 a legjobb már a Windows 8-at is kipróbáltam de szerintem Windows 7-esre telepítsd!(y) ;)
25/26 anonim válasza:
Egyszerűen gagyi a Win10, még a Linux is szinesebb nála. Ennyire szintelen és logikátlan operációs rendszert még me, láttam. Kipróbáltam, nem tetszik.
Maradok a Win7-nél.
26/26 Badattitude válasza:
Win 7 , Win 10 ultimate honol a családban. Utóbbi döntően. A 8-as eresztés megosztó lett. De nem az op rendszerrel van gond, hanem a hardveres fejlesztésekkel, mint a Vistánál. A 10-est támadják, mert nem csicsás, viszont baromira jól kezeli és beosztja az erőforrásokat. Egy Eredetileg , valaha Vistás Acer laptopom ettől tátosodott meg. Azon teszteltem. Ma már az asztali gépemen, telefonomon is az van. Nem csicsás, de megbízható, stabil, intelligens és mivel több eszközömön is ez van, az USB kábelek ott porosodnak egy dobozban, sem az adatátvitelhez, sem a tárolt fájlok más eszközön való megjelenítéséhez nem kell kábel, bluetooth, sem semmi. Én a 7.-est, vagy 10.-est ajánlom. A régi, XP-re konfigurált programoknak pedig mindkettőben létre lehet hozni egy Xp környezetet úgy, hogy még megbízhatóan kezelik is. Persze, a kiindulási alap a jogtiszta op rendszer. Ez már nem az xp korszak, a mókolt op rendszerek amint hálózathoz érnek, szépen rogynak is össze. Ez a döntő többségükre igaz. 7.-es, vagy 10.-es!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!