Ki milyen Windows operációs rendszert használ?
XP Home SP3 két gépen (asztali, laptop) két legális példány
Múzeális PDA-n MS-DOS 5.0
8-)
2. vagyok,
Sokkal jobban letudom tisztítani a windows 7 et, és ezáltal jobb teljesítményt tudtam elérni játékokban.
De nyílván más célra lehet nem ez a megfelelő. Például akármennyire is jobb a 7 szerintem játékra, a 8.1 alatt messze gyorsabban elindult a rendszer.
Én használtam 7/8.1/10-t is ugyanazon az asztali gépen
(Intel Core 2 Quad Q6600, Asus HD7770, 6GB RAM), egyik sem volt lassú, nem volt nagy problémám a egyikkel sem.
Kivéve egyet a 10-zel, mert ott driver problémáim voltak, nem volt teljesen stabil még akkor. azóta 8.1 pro-t használok, értelemszerűen 64 bitest
Windows 7 -64bit.
Egyébként XP után a legutolsó igazán jó Windows a hetes lett.Többi nekem nagyon nem jött be...
Windows7 Home Premium, 64 bites.
A 8.1 nekem nem jött be, a 10 aztán végképp nem.
Windows 8.1 home 32 bit a tabletemen
és
Windows 10 Enterprise 64 bit az asztali gépemen
( és Windows server 2012 a szerveremen de nemhinném hogy ez téged érintene XD)
És a win7-et ajánlom, mert arról tudsz frissíteni 10-re ha nem válik be
Ha már ennyire Windows 8 és 10 között lavírozol,azt ajánlom,hogy a Win8at felejtsd el,mert eszméletlen sz_r és gáz.Nem is sokan használják és nem is véletlenül...
A win8 sosem volt népszerű,még fénykorában sem.Ezért sorolom azt is a majdnem vista kategóriába.
A Win10-es gondolom idővel majd jobb lesz,kijavítják a hibáit,de ahhoz még kell várni egy kis időt.
Egyébként látszik,hogy még mindig torony magasan vezet a Windows 7 a többi op rendszer között.Az lett az új stabil XP.A többi nem nagyon tudott mellette labdába rúgni.
A 10 es,ami jön fel nagyon,de kell még idő ahhoz,hogy az is fain legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!