Miert szidjak ennyire az apple markat? Vagy csak aki nem teheti meg, hogy megvegye, azert szidja?
Nekem van IPhone es IPad is. Oszinte leszek, utalom mindkettot, csak a munkam miatt hasznalom.
Magancelra kizarolag Android.
Es megvehetnem, a fizumba beleferne, hogy havonta vegyek egy ujat. De a tulajdonsagait leszamitva, Steve Jobs szellemet es az egesz ceg viselkedeset annyira megvetem, hogy meg akkor sem vennek, ha jobb lenne. De igy, hogy megcsak nem is jobb, igy egyszeruen csak nevetek azokon, akik szobizmusbol megveszik a legujabbak I-izeeeket, aztan nekem kuldozgetik az emailokat, hogy talalkozzunk mar, mert ezt es ezt nem tudjak megcsinalni/elerni/letrehozni/nem akarnak fizetni az appokert/stb stb stb.
Az apple-nak nem sok erdeme es teljesitmenye van, a sznobok es egyeb allatfajtak kiszolgalasan kivul.
azért most egy picit (nagyon) betévedtél ám az erdőbe! :)
nem, elsősorban nem azért találták ki, hogy gyönyörű legyen, hanem h ténylegesen jó teljesítményt nyújtson, mint minden, amit az ember nem dísznek hord.
sosem értettem valaki miért akar megvenni valamit csak menőzésből, használni meg nem tudja.
no meg ez a "ez nem samsung, ez egy luxusmárka" is hülyeség, mert az apple már rég nem luxus (csak elég drága) és a samu is nagyon jó, korrekt telefon, ha az ember a felsőkategóriásat választja belőle.
mondom ezt neked úgy, hogy ájfónt és ipadet is használok és az előttem íróval ellentétben szeretem is használni
A műszaki világban a teljesìtmèny után fizetsz mert pl egy i3 procinak nem nagyobb a gyártási költsège mint egy i7nek mègis töredèkèbe kerül. Ezen a ponton a harapdáltalma máris sz.r, kèpessègèhez kèpest túlárazott, azmeg bocs de baromság hogy lehet túlárazott mert luxustermèk. Nem, azèrt a pènzèrt nyújtson olyat. Egy ferrarit sem csak a kinèzetèrt veszel, hanem hogy menjen is.
A második ok: a fanatikusol rohadt irritálóak.
Ezenkìvül maga az os is zárt ès rugalmatlan, ami 2016ban igencsak ellenszemves egy átlag felhasználónak.
Összessègèben a gond az, hogy drága de annyit messze nem èr, függetlenül attól mennyire vagy gazdag.
Ez aztán az elvakultság. Miért luxus márka? Mert van rajt egy megrágott alma? Hasonlítsd már össze egy hasonló kategóriájú Samsunggal, hát hozza ugyanazt a szintet, több helyen még többet is.
Státuszszimbólumnak nem mondanám, mert minden második plázacica iPhone-nal mászkál.
Amúgy nem szidni akarom az Apple-t, de te egy logikátlan alma rajongó vagy, bármit, amin rajt van az Apple logó, meg akarsz venni.
Nagyon jó telefonok ezek is, csak egy pár tízezressel többért adják, mint amennyit ér.
nem mondta senki, hogy nem csatlakoztatható usb-vel, hanem azt hogy nincs usb adatátvitel. nem ugyanaz. ha ájfónra bármit (a képeken kívül) átmásolsz itunes nélkül mutasd már meg lécci :)
ugyakkor a blutit már nem csak apple cuccok között tudod használni, pl. ha fent a flick nevű app, akkor azzal akár droidos telefonra is nyugodtan átpöccintheted a képet vagy a saját videód.
hangoskodsz, de ilyen alapdolgokat teljesen másképp tudsz, akkor hogy a bánatba használod a luxuscikkedet? má' bocs :)
végül pedig: nem tudom miből gondolod, hogy a gazdagoknak gyártják? pl. az amcsiknál vagy bármelyik nyugati országban simán hozzájut egy átlagfelhasználó szemrebbenés nélkül. a samsungnak meg van alsó-, közép- és felsőkategóriás telefonja, ami árban és teljesítményben különbözik egymástól és egy normális gondolkodású embernek eszében sem jut ezeket egy kalap alá venni ugyebár.
de azért megkérdezném miért annyira nagyon fontos neked, hogy itt bebizonyítsd mindenkinek, hogy akinek ájfónja van az gazdag és menő, akinek samuja az csóró?
kérdem ezt úgy jelenleg egy ájfón6-ot és egy ipad air 2-öt használok és képzeld nem szakadt rám a nemzeti bank :)
Az, hogy ilyen drága, nem azt jelenti, hogy gazdagoknak van, hanem hogy túl van árazva.
De figyelj, régen, amikor Androidos telefonod volt, biztos nem csúcskategóriásat vettél. A 40 ezres androidos telefont könnyű hasonlítgatni a 240 ezres iPhone 6-hoz. Egy 200 ezres S6 viszont bőven tud ugyanannyit vagy többet.
Az androidot azért szidják rengetegen, mert megveszik az alsókategóriás telefont, ami szinte semmire sem jó telefonáláson meg fényképezésen kívül, és csodálkoznak, hogy milyen lassú meg lefagy, és hogy az iPhone mennyivel jobb, az nem fagy le, és áttérnek az Apple-höz. De arra nem gondolnak, hogy a 6x annyiba kerülő iPhone persze hogy jobb. Emiatt már rá sem néznek a drágább Androidosokra, mert "csalódtak" a rendszerben.
Egyetértek az előzővel. (Meg a legtöbb kommentelővel).
Kedves kérdező, elárulnád, milyen Androidos telefonjaid voltak? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!