Mioyen hibálya van a PS3 Suoerslimemnek?

Figyelt kérdés
1-2 hete elkezdett megbolondulni a ps3-asom, és amikor a főmenüben vagyok vagy egy letöltött alkalmazást futtatok (YouTube, spotify) akkor pár percenként villan egy picit a kijelző alja, és néhány másodpercre elmegy a hang is. Azonban ha berakok egy lemezes játékot akkor semmi baja, tökéletesen fut, ha játék közben megnyitom a főmenüt, akkor is. Egyszer már visszaállítottam a gépet de semmi hatása nem volt. Egy mélyformázásra gondoltam még, hátha az megoldja, de 18 óráig tartana, az meg kicsit sok. Letöltött játékkal még nem próbáltam, de számomra egyértelmű hohy szoftveres hiba, csak sehol nem találtam hasonlót. A válaszokat előre is köszönöm, mindenkit felpontozok.
2016. márc. 4. 17:28
 1/1 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibákért bocsi, a telefonon a hibajavító is össze vissza javít :D
2016. márc. 4. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!