Samsung vagy Orion tv?

Figyelt kérdés

E kettőt néztem:

Samsung: [link]

Orion: [link]

Melyik a jobb, és miért?

2016. márc. 1. 21:45
 1/10 A kérdező kommentje:
Illetve a tv-k beállításánál a kontraszttal lényegében mit lehet állítani? Miben különbözik az,hogy pl. minimumra vagy maximumra állítom a kontrasztot?
2016. márc. 1. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez az amikor majdnem ugyan az a kettő, személyes véleményem mindig a samsungrol hogy összelopkodja a jókat és piacra dobja, amivel nincs bajom, de az a kettő szerintem csak kinézetre választható.

És a samsungot venném.

2016. márc. 1. 22:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Orion mellett döntenék!

Akármilyen Samsung eszközöm volt ,mindig volt vele valami probléma! Jelenleg telefonom is Samsung... nem vagyok vele megelégedve ,de NAGYON NEM!

És nem sértegetni szeretnék itt senkit ,csak személyes vélemény (kinek a pap...)

2016. márc. 2. 06:02
 4/10 vatafak ***** válasza:
3 samsung tv-nk van és egy orion az orionnak a leggyíkabb a képe
2016. márc. 2. 06:25
 5/10 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

Mind a két cégnél voltam szervizes, én a SAMSUNG-ot semmiképpen sem ajánlom. De legalább is ezt a modellt nagyon nem.

Üdv.

2016. márc. 2. 13:12
 6/10 A kérdező kommentje:

2:2 :D

Ha vannak még javaslatok, észrevételek, akkor meghallgatom őket.

2016. márc. 2. 15:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyilván nem mindenben, telefonban pláne nem, de TV-ben a SAMSUNG a legjobbak között van. A családban nagyon sok samsung TV volt/van, és mind szuperül szolgál. Van köztük nagyon öreg készülék is. Gondolom ebből kiderült, hogy én melyikre voksolok?!:)
2016. márc. 2. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsó: Ez elég merész kijelentés volt!

Bár nem ez a kérdés, de a legjobbak között szerintem a Sony-t/LG-t és felsőbb kategóriájú társait kell megemlíteni!

Nyilván ezeknek már az áruk sem annyi mint egy Samsungnak.

2016. márc. 3. 01:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem a legjobbnak tituláltam, de a legjobbak közt van. Te viszont kizártad a legjobbak közül. Se nem merész, és nem is túlzó az állításom. Ezek tények, nézz utána. Nyilván van aki befaragott a samu tévével, de többen elégedettek. Megharagudtál rájuk, mert a telójuk vacak!:) Ez így igaz, ezek is tények. Mint említettem jómagamnak, családomnak, és rengeteg ismerősömnek samsung TV-je van, mind elégedettek. [link] [link]
2016. márc. 3. 13:17
 10/10 anonim ***** válasza:

sony nem hinném hogy jól fogyna tv ügyben maradjon a zene lejátszóknál és erősítőknél ö ahhoz ért, (soha nem vennék sony tv-t XD) egyébként van egy kb 16 éves samsung tvm amit 2 hónaplja cseréltünk le szintén samsungra. Nekem top 1.

--> Nekem eddig semmi bajom nem volt velük. :D

2016. márc. 3. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!