Az alábbiak közül melyik márka TV-jét érdemes venni?
Figyelt kérdés
Orion,Philips,Samsung,Panasonic,LG,Daewoo. Egy 32" tvről lenne szó, ha ez számít?2016. jan. 11. 12:08
1/5 anonim válasza:
Bármelyiket.
Az adott típust nézd meg. Melyik képe tetszik a legjobban. Melyik van jó árban éppen.
Nekünk van egy Orion és egy Samsung. Szüleimnek Philips.
Bár a Philips a legújabb, nekem annak tetszik legkevésbé a képe, akárhogy is állítjuk be. Samsung jó. Nekem az Orion tetszik a legjobban. Annyira szép, hogy már többet megjegyezték, hogy hogyan lett így beállítva.
De szerintem egyébként minden márkának vannak jobb és kevésbé jó típusai.
Szóval nézz meg minél többet.
2/5 anonim válasza:
Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, így ebben a sorrendben. A többi márka felejtősebb!!
3/5 anonim válasza:
Az is számít mennyit szánsz rá. Pl a Sony Tv-k drágábbak a többinél. Elképzelhető, hogy ugyanabban az árkategóriában jobb Lg-t, Philipset vagy Samsungot tudsz venni. Be kell menni az üzletbe és ki kell őket próbálni, az a biztos.
4/5 anonim válasza:
Attól függ mire használod ha pl. játékra akkor érdemes az input lag-ra odafigyelni Orion, Philips, Daewoo kilőve ezek gagyik.
Samsung, Sony, ezek a legjobbak input lag szempontjából, de itt egy táblázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!