Grandin márkájú televíziót érdemes megvenni vagy nagyon gagyi márka?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy Grandin márkájú 19" -os televíziót konyhai használatra, de nem tudom, hogy megmerjem-e vásárolni. Olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik már tapasztalták ezt a márkát vagy valamennyire értenek hozzá.
Köszönöm!
2015. okt. 20. 16:21
1/3 anonim válasza:
3 éve van grandin LCD tévém (amit csak monitornak és DVD-hez használok, tévének nem) semmi baja. Ma már a rizs kivételével minden kínában készül, ha zavar, vegyél pár forintért egy Philips vagy Panasonic márkalogót, ragaszd rá, oszt' jóvan'. Érdemleges különbség nem tapasztalható, brandért fizetsz, ha nem menőzni akarsz vele, hanem nézni, tökmindegy.
2/3 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem zavar a márkajelzése, nekem csak az a fontos, hogy hibátlanul működjön legalább 7-8 évig.
Köszönöm a választ!
2015. okt. 20. 16:49
3/3 anonim válasza:
nekem már majdnem 20 éves tv van a szobámba és működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!