Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyennek számít ez a Dj Pult?

Milyennek számít ez a Dj Pult?

Figyelt kérdés

Aki ért hozzá mondana pár szót róla? Saját szórakoztatásomra lenne, mert eddig csak gépen Mixeltem, de most már venni szeretnék egy pultot is, csak nincs rá több százezer forintom, ha valaki tud valami jobbat kb ilyen árkategóriába, ami online rendelhető annak is megköszönném!

Amit én néztem pult: [link]

2016. febr. 29. 13:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg ez: [link]
2016. febr. 29. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsősorban ez nem DJ pult ,ez egy kontroller/vezérlő!

Személy szerint nem vennék ilyeneket!

Ha tényleg meg akarsz tanulni mixelni ,akkor ebből az árból vehetsz akár használtan 1pár Pioneer cdj-100 lejátszót ,netán ha olyan árban adják akkor kezdésnek valami egyszerű kis 2csatornás keverőpultot mellé!

2016. márc. 1. 01:18
 3/5 2ol3sz válasza:

Én lemezjátszókkal kezdtem, de sajnos drágává vált és nehézkes a beszerzése. Cd lejátszót venni eszetlenség mert ugyanazt az mp3at írod ki és a minősége nem lesz jobb. A lényeg nem az eszköz jellege hanem a produkció!

Kezdésnek a kontroller jó választás. Nem kell sync funkciót használni. De ha kontroller akkor Pioneer DDJ-SB2, Numark Mixtrack Pro 3 vagy Traktor Kontrol S2. Én a pioneert használom és nekem bejött.

2016. márc. 6. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez a két kontroller kb semmire nem való. Max otthonra bohóckodni

Tanulni én is inkább cd-t javaslok.

2016. márc. 13. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Kezdésnek tökéletes a Reloop Beatmix 2/4
2016. márc. 17. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!