Milyennek számít ez a tablet? Lehet még hasznosan használni?
Figyelt kérdés
anyum szolgáltatót vált, ilyen nagy mindenest és most a Tmobile ad mellé megy tabletet Galaxy Tab 3 Lite. az az igazság sosem követtem ezt a vonalat,nem igazán láttam értelmét még mobilon sem neteztem nem volt wi-fink, igazából mennyire használható készülék ez amit most adnak? tudom a Samsung nem áll rossz helyen de ahogy nézem ezt még ez év tavaszán tesztelték akkor jött ki valamikor, androidból is régebbi van rajta, hardverileg a mobilom erősebb tőle, kamerája szintén, szóval..:D jójó ajándék lónak ne nézd...de van valami gyakorlati haszna? még nincs is nagy értéke igazából, lehet csak ki akarták szórni?2014. dec. 3. 21:59
1/4 anonim válasza:
Ez egy tablet. Arra lehet használni, amire a tableteket. Sokan a seggüket vernék a földhöz örömükben ha ilyet kapnának. A kérdésed felér egy provokációval.
Idén tavaszi? Vedd úgy, hogy retro....
2/4 anonim válasza:
Netezni azt bírsz rajta, meg filmetket nézni. Van sok játék is... zene hallgatásra én nem használnám.
Az első válaszolónak igazat adok, ez igy elég provokatív lett.
3/4 Wadmalac válasza:
Nos, én egy 5" mobillal különösebben nem látom értelmét a tabletnek, mármint számomra. Azon kevés dolgot, amire egy mobil nem praktikus, kiváltja az otthoni pc.
Mégis van hatalmas piaca, sokan megvesznének egy olyanért, mint amit írtál, kinek mi a praktikus és fontos.
Az a Samsung tab még igencsak értéket képvisel. Legfeljebb neked nincs rá szükséged.
4/4 anonim válasza:
lehet,még böven játszani vele ,4.2 android fut rajta ,legtöbb tableten ez megy .gps is van rajta tehát ,eltévedni sem fogsz ,olvasni rajta,videot nézni.de ha neked nem kell hagyd meg anyukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!