UPZs kérdése:
NEM KÜLD KÓDOT A VIBER! Már mindent próbáltam, letoltottem, nem kuldte, letoroltem, ujra letoltottem nem kuldte rákattintottam hogy ha nem kuldi katt ide de nem szolt a teloba senki?
Figyelt kérdés
valaki segítsen!! előre is KÖSZÖNÖM!!2016. febr. 23. 20:21
1/5 A kérdező kommentje:
a kérdező vagyok, a laptopra szerettem volna letolteni, és amikor beírtam a telószámomat azt irta hogy mar tul sok jelszot kuldtek és vegye fel a kapcsolatot az ugyfelszolgalattal :( valaki pls. segítsen!
2016. febr. 23. 20:26
2/5 anonim válasza:
Kitalalom: telenoros vagy.
Nekem sem kuldi semmilyen telenoros szamra. Valoszinuleg a telenor genyoskodik (Vodaval tudtam regelni)
3/5 A kérdező kommentje:
nem, és telekomos vagyok. nem ertem az egeszet. szerintem frissiteni kene a programon vagy nem tudom..
2016. febr. 24. 17:12
4/5 A kérdező kommentje:
mar a telomra letoltottem, csak elfelejtettem a jelszot, ezert nem tudok belépni.
2016. febr. 24. 17:16
5/5 anonim válasza:
Én is telenoros vagyok, eddig mindig jó volt, de most már sokadszorra próbálom és nekem se jó. Bár a hívást még nem vettem fel, mert mi van ha (ugye mivel külföldi szám) pénzbe fog kerülni? De eddig mindig úgy volt, hogy mikor beírtam a számom, jött a hívás, fel se kellett venni, és magától kitöltötte a kódot. Most nem megy. Gondolom már én is túl sokszor csináltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!