Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mely Nintendo Wii játékok nem...

JediX85 kérdése:

Mely Nintendo Wii játékok nem igényelnek mellékes kontrollert?

Figyelt kérdés
Jó példa erre a nunchunk.Fontos lenne,mert nem szeretnék olyan játékot venni,amelyhez ilyesmi járulna.

#Wii #Nunchunk
2016. febr. 23. 15:53
 1/4 link23 válasza:
alapból a játékhoz nem adnak semmilyen kiegészítőt a New super mario bross wii nem igényel a mario parti 8hoz néhány minijátékon kívül nem igényel nunchunkot a többi játék ami megvan azt nem lehet kiegészítők nélkül használni igy meg kellet venni a 20.000forintos irányitócsomagot amiben a távirányító és a nunchunkot van ezért hogyha kellet egy másik irányító a minimote vettem meg a super mario makettet se kell kiegészítő a zelda windwakerhez hd se kell kiegészítő és a hylru varriors hoz se kell a twillight princes hez viszont kell kiegészítő a
2016. febr. 24. 07:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudtommal rajta van a tok hátulján hogy milyen irányító kell a játékhoz. Szóval láthatod. Mondjuk egy nunchuk nem nagy összeg. 700 ft ebayen. Megéri beszerezni.
2016. febr. 24. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:
A nunchuk alapkiegészítő a mote-hoz.
2016. febr. 24. 22:54
 4/4 A kérdező kommentje:
csakhogy én Wii U-t vettem és azzal adták a wiimote-ot..
2016. febr. 27. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!