Nindendo DSI XL re hol találok játékot?
Elmegy rajta a DS-es vagy keressek DSI-osat?Ha nem akkor hol találok DSI ra?És miért különbeb a nintendo DSi XL mint a DS?
A válaszokat előre s köszönöm!
Szia!
A DSi XL a DS játékok lejátszásához való (ezzel megválaszoltam a másik kérdésedet is).
A sima DS-nek meg DS Lite-nak egy újabb verziója, és van is pár különbség.
Egyrészt, mivel ez XL, ezért nagyobb a konzol (a kijelzőivel együtt), mint az elődjei, vagy a sima DSi.
A sima DS és a DS Lite lejátszotta a Game Boy Advance játékokat, ez viszont sajnos nem.
Ezen van egy kamera, ami az előzőeken nem volt, így lehet fényképezni/kamerázni is vele.
Sokkal jobb és összetettebb a menürendszere, és ebbe beletartozik, hogy lehet rá képeket és videókat is tölteni, vagy akár zenéket. Ehhez persze hozzá tartozik, hogy lehet bele SD kártyát tenni adatok tárolására, amit az elődök szintén nem támogattak.
Van saját online boltja, ami az elődöknél nem volt elérhető. Innen letölthetőek különböző játékok (amik azért többnyire rövidebbek, mint a teljes értékű DS játékok, de olcsóbbak is), illetve különböző alkalmazások.
Ugyan alapból DS játékok lejátszására van kitalálva, és javaslom is, hogy szerezz be hozzá játékokat (már csak azért is, mert szerintem, és a játékos közösség jelentős része szerint is a DS-nek van a legjobb játékkönyvtára minden konzol közül), 1-2 játék kihasználja a DSi plusz lehetőségeit, amik a sima DS-eken nem elérhetőek (pl. kamera).
Nagyjából ennyi. Lehet, hogy kihagytam valamit, de a lényeg megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!