Mire kell odafigyelni, ha mikrofont szeretnék vásárolni?

Figyelt kérdés

(A kategória lehet, hogy nem a legmegfelelőbb, bocsi.)

Nagyon szeretek énekelni és szeretem a szerkesztgetni a hangomat ill. azt amit felénekeltem. Most egy elég ratyi mikrofonom van(headsetes) , amit azért vettem, hogy tudjak beszélgetni. Viszont szeretném kicsit jobb minőségben is felvenni a hangomat és fogalmam sincs mikre érdemes odafigyelni egy mikrofon megvásárlásakor. Pl van-e olyan márka amit egyáltalán nem ajánlotok, ha van, akkor miért nem.. Vagy esetleg aki nagyon meg van elégedve a mikrofonjának a minőségével, mert tiszta hangot ad vissza, az is leírhatná, hogy honnan szerezte be. Nem olyan nagyon komolyat akarok venni.. szóval kezdésnek kellene :) Köszi előre is! :)

2016. febr. 20. 20:40
 1/1 anonim válasza:

Én tudom ajánlani az Auna-Mic 900-at elég jó minőségű, kondenzátoros asszem 20.000Ft [link]

Meg ezt a superlux mikit : [link]

2016. febr. 23. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!