Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen mikrofont ajánlanátok?

Milyen mikrofont ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szöget ütött a fejemben, hogy jó lenne komolyabban foglalkozni az énekléssel, viszont ahhoz elengedhetetlen lenne egy viszonylag jó mikrofon. Természetesen nem a legprofibbra gondolok, hiszen én sem vagyok az. Olyan 20-25 ezer felé nézném őket maximum. Eddig a telefonomra vettem fel a dalokat, de utálom azokat visszahallgatni, borzalmasak >< Egyáltalán nem értek az ilyen technikai dolgokhoz, annyi lenne a lényeg, hogy USB - s legyen, tiszta hangzású, és a tárolása se legyen gond (meg ugye ha gépen használnám akkor le tudjam tenni pl az asztalra, vagy akkor már legyen hozzá valami állvány, tartó stb.) Igazából ennyi jut eszembe, remélem tudtok nekem segíteni. :)

2015. dec. 20. 13:26
 1/5 anonim válasza:

Ha mindenképpen USB-set szeretnél akkor talán ez: [link]

de szerintem megfontolandó lenne ebben az árkategóriában nem USB-set választani. Vagy gyüjtögess még :) (pl.: Bule Yeti)

2016. szept. 25. 09:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És ez pl milyen? Nekem nem sokat mondanak az adatok, viszont olcsóbb, jól néz ki nagyon és a vélemények is jók róla. (Azt tudni kell hogy nincs stúdióm meg ilyenek, de ha nincs itthon senki akkor néma csöndben fel tudnám venni a videókat.)

[link]

2016. szept. 25. 10:24
 3/5 anonim válasza:

Hááát

Ezt inkább Hanyagoljuk :)

2016. nov. 27. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Utolsó, miért?

Csak szeretnék normális minőségben videót csinálni, hogy ne a telefonommal kelljen mindig. Esetleg YouTubera is feltoltenem ami jól sikerül, de főleg a magam szórakoztatasara használnám. Attól hogy nincs stúdió ahol néma csöndben felvehetnem még enekelhetek, nem? Egyik barátnőmnek valami sima dinamikus mikrofonja van és nekem az is megfelelt bár egy picit torzítja az is a hangot. De csak ennyi volt a kérdés, hogy milyen mikrofont ajánlanátok. Ha nem tudsz semmi használhatót akkor inkább meg se szólalt. Köszi.

2016. nov. 28. 16:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy az utolsó válaszoló valószínűleg ugyanaz mint az első. Akkor azt a mikrofont hanyagoljuk? De miért? Mi vele a baj?
2016. nov. 28. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!