Milyen mikrofont ajánlanátok?
Ha mindenképpen USB-set szeretnél akkor talán ez: [link]
de szerintem megfontolandó lenne ebben az árkategóriában nem USB-set választani. Vagy gyüjtögess még :) (pl.: Bule Yeti)
Köszönöm!
És ez pl milyen? Nekem nem sokat mondanak az adatok, viszont olcsóbb, jól néz ki nagyon és a vélemények is jók róla. (Azt tudni kell hogy nincs stúdióm meg ilyenek, de ha nincs itthon senki akkor néma csöndben fel tudnám venni a videókat.)
Utolsó, miért?
Csak szeretnék normális minőségben videót csinálni, hogy ne a telefonommal kelljen mindig. Esetleg YouTubera is feltoltenem ami jól sikerül, de főleg a magam szórakoztatasara használnám. Attól hogy nincs stúdió ahol néma csöndben felvehetnem még enekelhetek, nem? Egyik barátnőmnek valami sima dinamikus mikrofonja van és nekem az is megfelelt bár egy picit torzítja az is a hangot. De csak ennyi volt a kérdés, hogy milyen mikrofont ajánlanátok. Ha nem tudsz semmi használhatót akkor inkább meg se szólalt. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!