Hány wattos tápot vegyek?
Van egy 275 W os tápom,nem értek igen jól a gépekhez,de valami azt súgja ez nem lessz elég, mekkorát vegyek?Használtan szeretném vásárolni!!
Videókártya:Gigabyte GT730 2GB GDDR3 128bit.
Processzor:Intel Pentium G3460 3.5Ghz.
Hát nagyot szívtam akkor evvel,de ha visszavonom a pénzt ugye visszadják?És lehet úgy hogy az fizessen aki ki is hozta?
És még egy dolog?jó visszaakarom küldeni,de a youtubon néztem ,hogy evvel a gta5 is meg ilyenek is elmennek,akkor hogy?
Pl. Gta5 with gt730 2Gb
De egyeseknek h megy lagg nélkűl is evvel a videókártyával,ha a többség itt szidja a kártyát?
Amugy deladtam a kérelmet az oldalon h nem kell a kártya és vigyék vissza,de amig nem lesz más kártyám a G3460 cpu ba integráltal tudok SA-MP ozni lagg nélkűl?
Ha dualchannelbe van kötve a ram, akkor minden gond nélkül.
"De egyeseknek h megy lagg nélkűl is evvel a videókártyával,ha a többség itt szidja a kártyát?"
Azt hiszem még mindig nem érted, hogy mi a baj. De ennél érthetőbben nem tudom leírni, úgyhogy nem is fogom.
Ezért nem értek a gépekhez...
Én megmondom.mit értettem az összes topic alatt: van ez a videókártyám,ami szerintetek nagyon rossz.
Mert sokat fogyaszt,ezért a tápnak sem jó,de azon kívűl sem a legjobb mert,és itt a pont,gőzöm sincs miért olyan rossz ez a videókártya azon kívűl hogy sokat fogyaszt.
-dualchannel: ezalatt azt kell értenem ,hogy pl az én alaplapomba 2 kártya jár a memória ram ból,és ha kindkettőbe raknék,akkor van dualchannelre kötve?
Elnézést hogy ennyire érthetetlen vagyok,de szeretném ha lenne halvány fogalmam legalább azokról amit veszek.
A dualchannel a ramokra vonatkozik, mert integrált videovezérlő a vramot a rendszermemóriából szerzi (magyarul a ramból). Nem, a kártya nem fogyaszt sokat és nem az a baj. De akkor most összefoglalom, hogy mi a baj az egész szituációval:
-A GT730 nem ár/érték arányos.
-A tápegység veszélyes.
Ennyi.
Na ha nem vagyok hülye,ezt értettem meg:
GT730 Megvásárlásával azt a hibát követtem el ,hogy amennyit a kártya teljesít ,pénzben nem éri meg,ugye?
Na szóval ezt kellene tegyem ,nem?
Ha visszakapom a pénzem akkor vegyek rá egy megbízható márkától egy jó tápot,majd gyüjtsek egy jó kártyára ami a pénzért meg is szolgál arányosan,nem?
Amugy nem is írtam még ,hogy mire szeretném a gépemet használni.
Nekem a gép nem a 2015 ös menő jatékokra kell,nincsenek ekkora nagy szükségleteim, a gta4 hez hasonló játékok ha mennének lagg nélkűl,ez nekem bőven elég. Tehát milyen videókártya kell nekem?
És erre nagyon szeretnék választ:gta sa (samp)menni fog a gépen egyenlőre kártya nélkűl lagg nélkűl,amugy 4 giga ram om van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!