Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen hangszórókat tudtok...

Milyen hangszórókat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok ott a témában, pénzem sincsen sok rá, de szeretném lecserélni az autóm hangszóróit. Jelenleg elég silány hangszórók vannak bent. Szeretném, ha a basszus jobban átjönne, persze tisztában vagyok vele hogy erősítő nélkül fejegységről nem lesz tökéletes hangzás, de ahogy mondtam jelenleg nem ez a cél. Nagyjából milyen áron kaphatnék olyan hangszóró szettet, amit már érdemes beépíteni? A fejegységem típusa Pioneer DEH-P3100UB.

2016. febr. 10. 18:46
 1/5 dirtboy ***** válasza:

ajtó szigetelés kell és lesz jobb alsó tartományod.

a gyári hangszóró ha jó állapotú akkor ne vegyél másikat,csak rosszabb lesz mert azok érzéketlenebbek,magyarán Watt igényesebbek sokkal.

ajtó bitumen lapozásának nézz utána hogy mint kell és elvégezheted otthon is,nem nehéz.

hanno protecto pf830-ast ajánlok erre a célra.

2016. febr. 10. 20:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Elég régi autóról van szó, mély tartományom az teljesen nulla, arról sem vagyok meggyőződve hogy ezek gyári hangszórók. Viszont kiderült, hogy ez a fejegység rendelkezik mélynyomó kimenettel, amire egy max 70 wattos és 2 ohmos mélynyomót lehetne rákötni. Esetleg ilyenből tudsz valamit ajánlani?
2016. febr. 11. 18:36
 3/5 dirtboy ***** válasza:

nem jó otelt,az a baj hogy egyrészt az csak gyártó szerint lehet,valójában meg nem szól szépen vele a mély,másrészt meg azért nem jó mert ha a szett nem megy kellő mélyre akkor a mélynyomó nem illeszkedik be.

lesz egy lyuk,olyan tartomány amit az első hangszóró szett már nem tud hallhatóan lesugározni a mélynyomó meg nem jó ha fel van addig engedve mert ott meg már neki vagy pocsék hangja.

továbbra is az ajtók szigetelését tartom megoldásnak a problémádra,másik az erősítő használata,de az is csak akkor tud javítani még rajta ha már ki van bitumenlapozva az ajtó.

2016. febr. 11. 19:01
 4/5 monakritika ***** válasza:
Mélynek M.N.C vagy CANTON-t ajánlok
2016. márc. 3. 16:16
 5/5 StroongBooy válasza:
Nemtudom milyen kocsid van, de ha tenyleg ilyen sufnituning modszerrel akarod ezt az egeszet megcsinalni, es meg eletedben nem csinaltal ilyet, azt ajanlom h inkabb ne is kezd hozza. En helyedbe azt ajanlanam, h vegyel egy 3 utad (nekem pioneer van) 15 rongy, az elsot iktatsd ki, vegyel a tescoba 690ft ert egy kabelt, sorkapoccsal hosszabitsd meg, es tedd be hatra. Lesz basszus is(persze nem mint egy melynek) de meg is jo lesz! Es igen, van a fejegysegeden 2 rca kabel kimenetel az erositonek, mig meg nem fordul a fejedbe, h veszel egy erositot es egy gyengebb melyet, mert a mely kesni fog a ket hangszorohoz kepest!:D csak elore:, hatha gondoltal erre is!
2016. júl. 9. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!