Milyen hangszórókat tudtok ajánlani ehhez az erősítőhöz?
Sony STR-DH550 5.2 erősítő
Mélynyomom már van hozzá, de bármit meghallgatok. (Linket is ha lehetséges)
Megvan már ez az erősítő? Miért Sony? Sajnos ezek a belépő szintű erősítők nem szólnak valami jól, zene hallgatásra mélyebben a zsebbe kell nyúlni és/vagy használtat keresni.
A hangfalak típusa függ attól is, hogy mire használnád? Film, zene? Mekkora helyiségben? Mennyi pénzből? Használt is jöhet?
Ez a kategória (szerintem) nem éri meg az árát. Nagyon le vannak butítva. Ezt főleg a hangon lehet észrevenni. Mennyire fontos a hdmi bemenet? Mert ennyi pénzért több kategóriával komolyabb erősítőt kapsz, csak azokon nincs hdmi. Én Denon párti vagyok, mert zenét is ezen hallgatok és a Denonok (főleg a nagyobbak) részletező, kellemes hangúak, emellett erő is van bennük. Volt pl Denon 2106-om, 40ért adtam el, új ára 180-190e volt.
A sub kimenet tök jó, csak értelmetlen ilyen kategóriás erősítőre. Mert amennyit elköltesz a második subra, abból vehetnél jobb erősítőt és máris beljebb vagy. A másik, hogy inkább rendes subot vegyél, mint 2 gagyibbat. 60 ezres erősítő mellé gondolom nem tervezel 150-160 ezres subokat. :)
Hangfalszettből is használtat keresnék. Ezeket a motyókat nem házibulira használják, nincsenek legyilkolva, a minőségi komponensek több 10 évet elmennek gond nélkül, szóval nyugodtan lehet nézelődni. Vannak olyan oldalak, ahol hozzáértő közösség árul dolgokat, nem zsákbamacskaként. Pl avx.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!