Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Villogás helyett világítás...

Villogás helyett világítás (elemes hangulatlámpa)?

Figyelt kérdés

Van egy elemes színes lámpám, és ennek 3 funkciója van, ki - villogás - hangra villogás

Én pedig azt szeretném, ha folyamatosan világítana.

Erre milyen lehetőség van, amit itthon meg tudnék csinálni?

Arra gondoltam, hogy azt kéne megoldani valahogy, hogy a mikrofon folyamatosan zajt érzékeljen, úgy, hogy valójában nincs is zaj. Ötletek?

Kép a hozzászólásban.

2016. febr. 8. 13:38
 1/3 A kérdező kommentje:
kepfeltoltes.hu/160208/tmp_16746-DSC_6321617720363_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2016. febr. 8. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagy eséllyel úgy épül fel a cucc, hogy

elem -> kapcsoló -> elektronika -> izzók

És ha ebből az elektronikai részt kiiktatod, és egyből a kapcsolóról kap áramot a izzó, akkor folyamatosan fog világítani.

2016. febr. 8. 13:49
 3/3 A kérdező kommentje:

jjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeee

rájöttem, hogy nem akkor világít, amikor keresztül megy a mikrofonon az áram, hanem akkor, amikor nincs összeköttetés :D

és mivel lusta voltam elmenni akármiértis (hogy egy ollóval levágjam, vagy leolvasszam a nyákról), ezért barbár módon kitéptem a g*cibe! :D MŰKÖDIIIIIIIIIIIIIK :DDD

2016. febr. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!